24 / 04 / 2024

pendik dönüşüm 2017

pendik dönüşüm 2017

“Smart Future Expo - Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri” Fuarı kapsamında düzenlenen panelde açıklamalar yapan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Pendik’te kentsel dönüşüm kapsamında 150 bin konutun 15 yılda dönüşeceğini belirtti.

İstanbul'un o ilçesinde imar krizi: 35 yıllık evlerde oturanlar konut imarı ve dönüşüm istiyor!

Pendik'te Sanayi Mahallesi sakinleri yetkililere seslendi ve konut imarı ile kentsel dönüşüm talep etti. İşte detaylar...

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Akıncı tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Pendik'te kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tam 5 bin bina yıkıldı!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptığı açıklamada, Pendik'te son 10 senede tam 5 bin binanın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkıldığını söyledi.

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Karacasan Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacasan Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Karaca tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Sadem Gerı Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadem Gerı Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Savaş Çelebioğlu ve Yunus Tosun ortaklığında kuruldu.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aktaş ve Özcan Aktaş ortaklığında kuruldu.

pendik dönüşüm 2017 Haberi

pendik dönüşüm 2017


İstanbul Kongre ve Fuar Merkezi’nde  gerçekleştirilen “ Smart Future Expo - Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri  Fuarı ve Zirvesi"nin ilk gününde “Kentsel Dönüşüm Harekatı, Yeniden Yapılanma” konulu bir panel düzenlendi. Oturum başkanlığını Sampaş Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya’nın yaptığı panel de Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Özdemir de konuştu.


Oturumda ilk sözü alan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, kentsel dönüşüm çalışmalarını ince eleyip sık dokuduklarını belirterek, “Üniversitelerle, kanaat önderleriyle, saha çalışmalarıyla ve yurt dışındaki örneklerini inceleyerek istişare ediyoruz.”dedi. Kentsel dönüşümde toplumsal beklentinin akılcılıktan çok finansal olarak ele alındığının altını çizen Başkan Şahin şöyle devam etti: “Vatandaşlar nasıl kar ederim de daha büyük bir yer edinirim mantığında hareket ediyor....