23 / 04 / 2024

Pendik tapu dağıtımı

Pendik tapu dağıtımı

Pendik Belediyesi, 2500 hak sahibinin bulunduğu Şeyhli-Kurtköy-Sanayi ve 1200 hak sahibinin bulunduğu Pendik Çınardere 4. Bölge İmar Uygulama çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların bilgilendirilmesi için ön askıya çıkardı.

Pendik Yayalar'da tapular dağıtılıyor!

Pendik Belediyesi tarafından imara kavuşturulan Pendik Yayalar 5. Bölge’de 1.200 tapunun dağıtımına başlandı. 

Pendik Esenyalı'ya tapu müjdesi!

Pendik Esenyalı 10. Bölge İmar Uygulama çalışması tamamlanarak 1 ay süreyle resmi askıya çıkarıldı.  Kemiklidere ve Çevresi Uygulama İmar  Planı kapsamındaki 23 hektarlık bölgede 400 malik bulunuyor.

Pendik'te tapular dağıtılıyor!

Pendik Belediyesinin imar uygulama çalışmaları bir mahallenin daha yüzünü güldürüyor. Ahmet Yesevi  Mahallesinde yürütülen imar uygulama çalışmasını tamamlayan Pendik Belediyesi, 720 hak sahibini tapularına kavuşturacak.

Pendik Fevzi Çakmak 4. Bölge'ye 1.000 yeni imar tapusu!

Fevzi Çakmak 4.Bölge 2. Etap İmar Uygulaması,  Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edildi. Metroya yakınlığıyla cazibe merkezi olan bölgede kentsel dönüşümün önü açılıyor.

Pendik'te 17 bin 147 tapu dağıtıldı!

Pendik Belediyesinin sürdürdüğü programlı imar uygulamaları çerçevesinde geçtiğimiz 2014 yılında başta Kavakpınar, Çamçeşme ve Güllübağlar olmak üzere birçok mahallede 16 bin 119 tapu dağıtıldı. Bu yılın ilk dokuz ayında bu rakama 1.028 tapu daha eklendi.

Pendik'te hak sahipleri 7 Mart'tan sonra tapu başvurusunda bulunabilecek!

Pendik Belediyesi; Kavakpınar, Güllübağlar ve Çamçeşme Mahalleleri'nde hak sahiplerinin tapularını 7 Mart itibariyle dağıtacak. Bu sebeple hak sahiplerinin 7 Mart sonrasında belediyeye başvuru yapması gerekiyor

Sülüntepe, Velibaba ve Fevziçakmak Mahalleleri tapularına kavuşuyor!

Pendik Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'nden sonra Sülüntepe, Velibaba ve Fevziçakmak Mahallelerinde de hak sahiplerine tapularını kazandırıyor. Üç adet parseli daha Hazine'den devralan Pendik Belediyesi, arsaların satış işlemlerine başlayacak

Pendik Sülüntepe, Velibaba ve Fevziçakmak Mahalleleri tapularına kavuşuyor!

Pendik Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi’nden sonra Sülüntepe, Velibaba ve Fevziçakmak Mahallelerinde de hak sahiplerine tapularını kazandırıyor. Üç adet parseli daha Hazine’den devralan Pendik Belediyesi, arsaların satış işlemlerine başlayacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Ssj Enerji Dağıtım Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssj Enerji Dağıtım Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Emrah Dursun tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Keçiören Yükseltepe'deki dönüşümde tapu dağıtımı başladı!

Ankara'nın Kaçiören ilçesinde hayata geçirilen Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesinde tapu dağıtımı başladı.Projenin ilk etabında toplam bin 271 konut inşa ediliyor.

Kayseri Seyrani Mahallesi’nde tapu dağıtım töreni gerçekleştirildi!

Kocasinan Belediyesi tarafından, Kentsel Dönüşüm Projeleri çerçevesinde Seyrani Mahallesi’nde Temel Atma ve Tapu Dağıtım Töreni yapıldı.

Pendik Taşlıbayır'da tapular dağıtılıyor!

Pendik’in en önemli kentsel dönüşüm projelerinden Taşlıbayır bölgesinde tapu dağıtımı başlıyor.

Pendik Şeyhli 3. Etap'ta 650 tapu dağıtılacak!

Pendik Belediyesi, sürdürdüğü imar uygulama çalışmalarının devamında Şeyhli Mahallesi 3. Etap’ta tapu dağıtımına başlıyor.

Pendik'te imar uygulamaları çerçevesinde 17 bin 147 tapu dağıtıldı!

Pendik Belediyesinin sürdürdüğü programlı imar uygulamaları çerçevesinde geçtiğimiz 2014 yılında başta Kavakpınar, Çamçeşme ve Güllübağlar olmak üzere birçok mahallede 16 bin 119 tapu dağıtıldı.

Pendik'te 17 bin 147 tapu dağıtıldı!

Pendik Belediyesinin sürdürdüğü programlı imar uygulamaları çerçevesinde geçtiğimiz 2014 yılında başta Kavakpınar, Çamçeşme ve Güllübağlar olmak üzere birçok mahallede 16 bin 119 tapu dağıtıldı. Bu yılın ilk dokuz ayında bu rakama 1.028 tapu daha eklendi.

Okmeydanı'nda bugüne kadar 5 bin tapu dağıtıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine yönelik tapu dağıtım töreninde “Bugüne kadar 5 bin tapuyu hak sahibi vatandaşlarımıza verdik. Lütfen herkes gelip tapusunu alsın” dedi..

1970 yılında İstanbul'da usulsüz tapu dağıtılmış!

1970 yılında İstanbul'da usulsüz tapu dağıtılmış. Belediye malı arsaların bazı şahıs ve kooperatiflere usulsüz olarak tahsis edildiği iddia edilmiş. Belediye Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü hakkında soruşturma açılmış.

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları 2014!

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları, 15 Kasım 2010 tarihli ve 27760 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte 2861 sayılı Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri..

AGCO, Türkiye'yi dağıtım üssü yapacak!

AGCO, 9 milyon dolar yatırımla Türkiye'de kuracağı tesisin temelini atarken, tesis tamamlandığında Orta Doğu, Avrupa ve Kuzey Batı Afrika için şirketin ana depolama ve dağıtım merkezi olacak.

Pendik tapu dağıtımı Haberi

Pendik tapu dağıtımı

Pendik’te mülkiyet sorununu ortadan kaldırmak, kentsel dönüşümü ve sağlıklı yapılaşmayı sağlamak amacıyla sürdürülen çalışmalar iki bölgede daha sonuca yaklaştı. Pendik Belediyesi, Çınardere 4. Bölge İmar Uygulaması ve  Şeyhli-Kurtköy-Sanayi İmar Uygulamasında Ön Parselasyon çalışmalarını da tamamladı. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, İmar uygulama çalışmaları, kesin onaydan önce ön askıya çıkarılarak ilan edildi. 

Çınardere 4. Bölge 7 Eylül’e kadar ön askıda  

Pendik Belediyesinin Çınardere Mahallesi Bir Kısmına Ait Revizyon Uygulama İmar Planı kapsamında  Ayazma  bölgesinde yürüttüğü  Çınardere 4. Bölge İmar Uygulama çalışmaları,  9 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında le ön askıya çıkarıldı.  Ön parselasyon çalışması tamamlanan 9  hektarlık alanda  1260  hak sahibi bulunuyor. Hak sahipleri, Pendik Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü ve ilgili mahalle muhtarlıklarında bilgilendirme askı paftalarını inceleyebilecek, değişiklik talepleri için dilekçeyle başvuruda...