16 / 04 / 2024

pendikteki spor kompleksleri 2018

pendikteki spor kompleksleri 2018

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Pendik Belediye arasında imzalanan protokolün ardından Pendik Esenler Mahallesi’nde yer alan spor salonunun devri tamamlandı.

23 şehre 25 stadyum projesine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

23 şehre 25 stadyum projesi kapsamında on ilde inşaatı tamamlanıp kullanıma sunulan spor kompleksleri mecliste konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a 8 soru sordu..

WAW Holding'ten Kırıkkale’ye 288 milyon liralık konut projesi!

Kırıkkale’de sosyal tesis, kültürel ve spor kompleksleri ile yaşam alanlarını kapsayan 288 milyon liralık yatırım inşa ediliyor. Proje 3 etaptan meydana geliyor.

Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Karaman OSB projesinde 428 adet konut yer alıyor. Projede konutlarına yanı sıra 32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri, 300 kişilik bir cami, ve yeşil alanlar da mevcut. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri 9 Ocak 20 Ocak tarihleri arasında imzalanacak.

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Mahallelere kazandırdığı sosyal tesisler, spor kompleksleri, kültür merkezleri ve konaklarla vatandaşa kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Kağıthane Belediyesi'nin yeni bir eseri Gürsel Mahallesi’nde yükseliyor.

Eskişehir'de yeni spor kompleksleri açılıyor!

Tepebaşı Belediyesi sağlıklı ve başarılı bir gelecek için çocuklar ve gençlere sunduğu fırsatlarla fark oluşturmaya devam ediyor.

Kepez'e 5 yeni spor kompleksi!

Kepez Belediyesi’nin 5 mahalleye yaptırdığı semt spor kompleksleri, Gazi Mahallesi’nde Perşembe günü düzenlenecek törenle hizmete açılıyor. Hakan Tütüncü, “Hemşerilerimizin güvenli ve uygun şartlarda spor yapabilmelerini istiyoruz." dedi.

Mesir Tabiat Parkı'nı Yunusemre Belediyesi işletecek!

Yunusemre sınırları içerisinde toplamda 7.4 hektar alana sahip olan parka, kır düğün alanı, kır kahvesi, spor kompleksleri, doğa eğitim merkezi gibi birçok hizmet alanı yapılacak.

Hamit Tuna: Mersin'de en fazla tesise sahip belediyeyiz!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna. 11 yıllık görev süreleri içerisinde Toroslar'a tam teşekküllü spor kompleksleri ile 11 adet semt basketbol ve 11 adet semt futbol sahası kazandırdıklarını söyledi.

Hamit Tuna: Toroslar Mersin'in spor merkezi oldu!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 11 yıllık görev süresi içerisinde ilçeye tam teşekküllü spor kompleksleri ile 22 adet semt basketbol ve futbol sahası kazandırdıklarını belirterek, Toroslar'ın Mersin'in spor merkezi olduğunu kaydetti.

Nimetullah Topu: Kayışdağı’na spor kompleksleri, bilim merkezleri yapacağız!

Nimetullah Topu AK Parti Ataşehir Gençlik Kolları tarafından organize edilen ‘Gençlik Buluşması’na katıldı. Topu, "İçerenköy’de, Esatpaşa’da, Kayışdağı’nda spor kompleksleri, olimpik havuzlar, bilim merkezleri yapacağız" dedi

Ant Yapı Soçi Olimpiyat Köyü projesini tamamladı!

Rusya’nın Soçi kentinde inşatına başlanan 3600 odalı 3 ve 4 yıldızlı otel ve apart oteller, idari bina, spor kompleksleri ve sosyal alanlardan oluşan Soçi Olimpiyat Köyü projesi rekor sürede tamamlamış durumda...

Kocaeli Uzunçiftlik spor kompleksine kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halkın spor yapma ihtiyacını karşılamak için çeşitli noktalarda spor kompleksleri oluşturuyor. Bu kapsamda Kartepe İlçesi Uzunçiftlik bölgesinde 4 bin 600 metre kare alanı kapsayan spor kompleksi yapılıyor...

Folkart Towers, Avrupa'nın en yüksek beşinci kulesi!

İzmir'de temeli atılan Folkart Towers, tamamlandığında Avrupa'nın konut projeleri arasında en yüksek 5'inci ikiz kuleleri olacak. Folkart Towers, bünyesindeki alışveriş merkezleri, spor kompleksleri, ofis ve rezidanslar ile Izmirliler'e yepyeni bir yaşam

pendikteki spor kompleksleri 2018 Haberi

pendikteki spor kompleksleri 2018


Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Pendik Belediye arasında imzalanan protokolle Pendik Esenler Mahallesi’ndeki spor kompleksinin devri tamamlandı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Esenler'de yer alan spor kompleksinin isminin Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi olacağını belirtti.

Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz ay Esenler Spor Kompleksi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Pendik Belediyesi’ne devri konusunda başlatılan resmi yazışmalarda sona gelindi ve spor salonu için imzalar atıldı.Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, atılan imzanın ardından devri tamamlanan spor kompleksine 15 Temmuz Şehidi Yalçın Aran’ın isminin verileceğini söyledi. Eksikliklerin giderilmesi konusunda ekiplerin çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüğünü kaydeden Başkan Kenan Şahin, önümüzdeki aylarda kompleksin tamamlanarak hizmete gireceğini dile...