29 / 03 / 2024

Pg Power Enerji adres

Pg Power Enerji adres

Pg Power Enerji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Durukan,  Mehmet Durukan ve Mualla Selin Altıncıoğlu ortaklığında kuruldu. 

Power Systems Enerji Tasarrufu Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Power Systems Enerji Tasarrufu Ürünleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile fevzi Sezer tarafından kuruldu.

Pg Power Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Pg Power Enerji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Durukan,  Mehmet Durukan ve Mualla Selin Altıncıoğlu ortaklığında kuruldu. 

King Power Yenilenebilir Enerji Sistemleri Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

King Power Yenilenebilir Enerji Sistemleri Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Taş ve Wumaıerjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu. 

AKSA Enerji, Madagaskar'da şirket kurdu!

Aksa Enerji Üretim AŞ, Madagaskar Cumhuriyeti'nde 120 megavat kapasiteli bir fuel-oil elektrik üretim santrali tesis etmek için Aksaf Power Ltd. adında bir şirket kurduğunu duyurdu.

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Er tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu.

Natura Power Enerji İnşaat ve Finans Anonim Şirketi kuruldu!

Natura Power Enerji İnşaat ve Finans Anonim Şirketi, Hasan Birol Türker Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

ABD'li enerji şirketi Türkiye'ye jeotermal santrali kuracak!

ABD'li enerji şirketi New Generation Power International (NGPI), Türkiye'de yaklaşık 400 milyon dolar yatırımla, 100 megavat kapasiteli jeotermal santrali kuracak..

Socar Aliağa Rafinerisi kapasite artışı için ÇED süreci başladı!

Azerbaycan petrol şirketi Socar Power Enerji Yatırımları A.Ş.’nin İzmir Aliağa’daki 5,6 milyar dolarlık rafineri ve liman projesinde çalışmalar sürüyor. Kapasite artışı yapılacak projede ÇED süreci başladı...

ETADER Gas&Power Network Fuarı'na katılacak!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER), 2-5 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Gas&Power Network Fuarı'na katılıyor. Fuar Petroleum İstanbul 2015 Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

Trend Power Grup Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Power Grup Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu.

EMC Power Services Enerji Makine Madencilik Geri Dönüşüm Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

EMC Power Services Enerji Makine Madencilik Geri Dönüşüm Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile üç ortak tarafından kuruldu.

Abid Hussain Malik: Türkiye enerji yönetiminde lider!

Türkiye'de yatırımları bulunan enerji şirketleri Kayseri'deki Anadolu Ticaret Forumu 'na büyük ilgi gösterdi. Suudi ACWA Power'ın CEO'su Abid Hussain Malik, "Türkiye enerji yönetiminde lider" dedi

Green Power Solutions Endüstriyel Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Power Solutions Endüstriyel Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Güncü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta Kartal Vizyon A-2 Blok'ta kuruldu.

Pg Power Enerji adres Haberi

Pg Power Enerji adres

Pg Power Enerji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Durukan,  Mehmet Durukan ve Mualla Selin Altıncıoğlu ortaklığında kuruldu. 

Pg Power Enerji Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...