19 / 04 / 2024

proje hazırlama eğitimleri

proje hazırlama eğitimleri

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Aternatif Turizm Desteklenmesi, Yenilikçi Teknolojiler ve Yenilenebilir Enerji mali destek programlarından oluşan 2015 Mali Destek Programı Teklif hakkında bilgilendirmelerin ardından proje hazırlama eğitimleri vermeye

BİM'de tencere-yemek hazırlama araçları büyük indirime girdi! BİM katalog bu hafta 2024! Çatal, kaşık, çaydanlık...

BİM, 15 Mart tarihinde gelecek aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de tencere-yemek hazırlama araçları fiyatlarında büyük fırsat başlıyor. İşte BİM katalog bu hafta 2024 ve 15 Mart 2024 fiyat listesi...

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

ÇEDBİK Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım Eğtim 11 Kasım'da! 

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım (B.E.S.T) eğitimleri devam ediyor. ÇEDBİK B.E.S.T eğitimi 11 Kasım'da. 

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31053 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlıyor!

Amazon, TOBB ve Boğaziçi Üniversitesi, Türk KOBİ'lerinin e-ticaretle ihracat yapmasını sağlamak amacıyla Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlatıyor.

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile A.M.F. Mohamed Seifelnasr, M.S.S. Mahmoud Mohamed Ramy Mamdoh H. Alkateb ve Samer Rabah ortaklığında kuruldu.

Maccreative Proje Tasarım Eğitim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Maccreative Proje Tasarım Eğitim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayhan Coşkun tarafından kuruldu. 

Altındağ için 70'den fazla projemiz hazır!

AK Parti Altındağ Belediye Başkan adayı Asım Balcı yaptığı açıklamada ilçe için 70'ten fazla proje hazırladıklarını söyledi.

Yenimahalle için 200’e yakın proje hazır!

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını açıkladı. 

Yenimahalle için 220 proje hazırlandı!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki Yenimahalle için 220 proje hazırladıklarını söyledi. 

proje hazırlama eğitimleri Haberi

proje hazırlama eğitimleri

Isparta, Burdur ve Antalya il merkezlerinin yanı sıra ilçelerde verilecek eğitimlerde; programın amacı, hedefi ve konuları hakkında hatırlatmalar yapılacak, projenin nasıl hazırlanıp nelere dikkat edileceği konularında katılımcılar bilgilendirilecek. Antalya, İsparta ve Burdur'un kalkınma ajansı BAKA, bölgenin sosyoekonomik kalkınması çalışmalarını sürdürüyor. 



Batı Akdeniz'de faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşları ile STK ve özel sektöre yönelik toplam 17 milyon TL bütçeli yeni mali destek programı ilanına çıkan BAKA, pr oj e hazırlama eğitimleri vermeye başlıyor, il merkezlerinde bilgilendirme toplantılarını tamamlayan BAKA, 2015 Mali Destek Programı Teklif Çağrısı'nın ilk proje hazırlama eğitimi 24 Şubat Salı günü Antalya'nın Alanya llçesi'nde ALTSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek ve eğitim saat 10.00'da başlayacak. 



FİKİR PROJEYE NASIL DÖNÜŞÜR 


Potansiyel başvuru sahiplerine yönelik ve gün boyu gerçekleştirilecek proje hazırlama eğitimleri; Manavgat'ta 25...