19 / 04 / 2024

Qent İstinye etkinlik

Qent İstinye etkinlik

TOYA Yapı ve Dilek Gayrimenkul ortak girişimi ile İstanbul’un en güzel semtlerinden İstinye’de inşa edilen Qent İstinye, Türkiye ve Dünya’nın ilk Leed for Homes International sertifikalı projeleri arasında yer alacak.

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuthan Ülgen tarafından kuruldu.

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Evren Altınkurt tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kara ve Gürcan Ayaz ortaklığında kuruldu.

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ferit Şahenk, Atami Otel'i etkinlik üssü yapacak!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Cennet Koyu'nda geçmişte Japonların sahibi olduğu Atami isimli oteli aldı ve restore ettirdi. Şahenk, burayı bir etkinlik üssü yapmayı planlıyormuş. Etkinlik derken yaz düğünlerinden söz ediyoruz…

Global Atölye Turizm Etkinlik Prodüksiyon ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Atölye Turizm Etkinlik Prodüksiyon ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ulusoy tarafından kuruldu.

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı!

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı. 8-12 Mayıs tarihlerinde 41’incisi düzenlenecek Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ‘İş Geliştirme Platformu Etkinlik Programı’ kapsamında oluşturuldu.

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

Toya Qent Mecidiyeköy fiyat bilgisi!

Qent Mecidiyeköy projesinde 1+0'dan 2+1 dublekse kadar konut seçenekleri sunuluyor. Toya Yapı imzası taşıyan proje konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

TOYA Qent Mecidiyeköy nerede?

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Qent Mecidiyeköy projesi 35 adet konut, 6 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki TOYA Qent Mecidiyeköy nerede?

Qent İstinye etkinlik Haberi

Qent İstinye etkinlik

Çevreye ve insana saygılı projeler geliştiren Toya, Qent İstinye projesi ile dünyada bilinirliği ve kabul edilirliği en yüksek yeşil bina değerlendirme sistemi olan LEED’in konutlar için geliştirilmiş, Türkiye’de ve Dünyada alabilecek projenin çok az olduğu LEED for Homes International versiyonu altında sertifika almaya aday gösterildi. Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı, küresel ısınma, çevre kirliliği, su ve  doğal kaynakların hızla tüketilmesi karşısında doğaya saygılı, ekolojik, konforlu, enerji tüketimini azaltan ayrıcalıklı ve çağdaş yaşam alanlarına yatırım yapıyor. 

Yeşil binalara yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Toya Yapı, dünyada belli standartlar getirilerek sertifikalandırılan projeler arasına Qent İstinye ile girerek çevreye saygılı, doğa ile uyumlu çağdaş yaşam modeli sunuyor. 

Geleceğin Akıllı Yaşam Modeli: Qent İstinye

Kullanıcı konforundan ödün vermeden gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmayı amaçlayan Toya...