26 / 04 / 2024

quasar istanbul teslimler

quasar istanbul teslimler

Toplam 257 daire ve 58 adet ofisten oluşan Quasar İstanbul fiyatlar haberimizin içerisinde yer alıyor...

Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de metrekare fiyatı 6 bin dolardan!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de metrekare fiyatı 6 bin dolardan başlıyor. 2015 yılının son çeyreğinde teslim edilecek olan Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde 257 adet rezidans daire bulunuyor....

Nlogo İstanbul'un 2. etabında teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in 33'üncü projesi yedi blokta 2 bin 679 daire ve 87 dükkândan oluşan Nlogo İstanbul'un 900 dairelik ikinci etabında teslimler başlıyor.

Quasar İstanbul’da yüzde 15 peşinat ve yüzde 0.79 faiz fırsatı!

İş Portföy, İş Portföy Quasar GYF kapsamında Quasar İstanbul’daki projesine özel büyük bir fırsat sunuyor. Quasar İstanbul’da, satış fiyatları üzerinden yüzde 15 peşin indirimine ek olarak aylık yüzde 0,79 faiz oranı ile 120 ay kredi fırsatı sunuluyor...

İş Portföy, Quasar İstanbul'daki 196 gayrimenkulü satacak!

İş Portföy, İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisleriyle kusursuz bir hayata davet ediyor.

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

Büyükyalı İstanbul'da teslimler 2019'da!

Büyükyalı İstanbul'da teslimler 2019'da gerçekleştirilecek. Projede bugüne kadar satışa çıkarılmayan özel daireler, “Yıldızlı Evler” olarak bugün görücüye çıktı.

Nlogo İstanbul'da teslimler başladı!

Özyurtlar'ın Esenyurt'ta 310 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirdiği Nlogo İstanbul'da teslimler başladı. Projede fiyatlar 265 bin TL ile 1 milyon 35 bin TL arasında değişiyor...

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017 kapsamında projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Projede 13 bin dolar kira getiri garantisi bulunuyor...

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Fulya Quasar İstanbul fiyat listesi 2017!

Quasar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor. Projede daire teslimleri hemen yapılıyor...

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi!

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi sağlanıyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da metrekare birim fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Kordon İstanbul'da teslimler Haziran 2020'de!

Kordon İstanbul'da teslimler Haziran 2020 yılında yapılıyor. Kordon İstanbul fiyatları 623 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

quasar istanbul teslimler Haberi

quasar istanbul teslimler

2 kuleden meydana gelen Quasar İstanbul, Viatrans ve Meydanbey ortak çalışması olarak yaşama geçiriliyor. Quasar İstanbul fiyatlar için haberimizden yararlanabilirsiniz.


İstanbul Mecidiyeköy'de eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Quasar İstanbul projesi, 189 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip. Quasar İstanbul fiyatlar haberimizden ulaşabilirsiniz.


Arsa alanı 23 bin 700 metrekare olarak belirlenen Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da teslimlerin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 257 adet konut ve 58 adet ofisten meydana gelen Quasar İstanbul fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Konutların 75 metrekare ile 765 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Quasar İstanbul fiyatlar metrekaresi 11 bin dolara kadar yükseliyor.


Telefon: 0212 275 63 00

Web Adresi: www.viatrans.com.tr

Merve...