18 / 04 / 2024

quasar istanbul web

quasar istanbul web

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Quasar Mecidiyeköy Evleri'nin 2015 yılında tamamlanması planlanıyor...

Web-Tapu uygulaması İstanbul genelinde yaygınlaştırılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'un 10 ilçesinde hayata geçen "web-tapu" uygulamasını tüm kent genelinde yaygınlaştırmaya hazırlanıyor. 

Quasar İstanbul’da yüzde 15 peşinat ve yüzde 0.79 faiz fırsatı!

İş Portföy, İş Portföy Quasar GYF kapsamında Quasar İstanbul’daki projesine özel büyük bir fırsat sunuyor. Quasar İstanbul’da, satış fiyatları üzerinden yüzde 15 peşin indirimine ek olarak aylık yüzde 0,79 faiz oranı ile 120 ay kredi fırsatı sunuluyor...

İş Portföy, Quasar İstanbul'daki 196 gayrimenkulü satacak!

İş Portföy, İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisleriyle kusursuz bir hayata davet ediyor.

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017 kapsamında projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Projede 13 bin dolar kira getiri garantisi bulunuyor...

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Fulya Quasar İstanbul fiyat listesi 2017!

Quasar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor. Projede daire teslimleri hemen yapılıyor...

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi!

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi sağlanıyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da metrekare birim fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Şişli Quasar İstanbul’da yaşam başladı!

Şişli'de inşa edilen Quasar İstanbul’da yaşam başladı. Quasar İstanbul, yatırımcısına yüksek kazanç sağlarken, sunduğu lüks anlayışıyla da sakinlerine en konforlu yaşamı sunuyor.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Murat Aksoy, Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Aksoy oldu. Murat Aksoy’un direktörlüğünde kurulan satış ve pazarlama ekibi, ‘Quasar İstanbul’a yeni bir soluk getirecek.

quasar istanbul web Haberi

quasar istanbul web


Viatrans - Meydanbey ortak girişimi tarafından İstanbul Mecidiyeköy'de eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi 257 adet rezidans daire, 58 adet ofis ve 17 adet ticari üniteden meydana geliyor.


500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeline sahip olan Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesi 189 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip.


Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde konutların büyüklükleri 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değişiyor. Yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, cafe, restoran gibi sosyal alanların yer aldığı Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesi 23 bin 700 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Quasar İstanbul satış ofisi ile 444 7 123 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.


Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyat!



Quasar İstanbul...