25 / 04 / 2024

Quasar yurtdışı projesi

Quasar yurtdışı projesi

Yüzde 100 İsviçre sermayeli Viatrans, İstanbul Mecidiyeköy'deki Eski Likör Fabrikası arazisi üzerine inşa ettiği Quasar markasını yurtdışına da taşıyor. Şirketin hedefinde ise Londra, New York, Paris, Tokyo ve Şangay var...

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Akfen İnşaat yurtdışına açılıyor!

Akfen İnşaat, konut sektöründeki yatırımlarını yurtdışına taşıyor. Firma, Brexit sonrası Avrupa'nın finans merkezi olacak ABD ve Frankfurt'ta konut projesi yapacak..

Kültür Köprüleri Projesi yola çıktı!

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından hazırlanan “Kültür Köprüleri” projesi yola çıktı. Proje kapsamında yurtdışındaki mimari miraslarımız için kitap serisi hazırlanacak.

Triyanda Masal projesi yoğun ilgi görüyor!

İZMİR’in yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılar’da Egesel İnşaat’ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi yurtiçi ve yurtdışından ilgi görüyor.

Türkiye'nin yurtdışı müteahhitlik proje değeri 300 milyar dolar!

1972’de Libya’da liman projesi ile başlayan Türkiye’nin yurtdışı müteahhitlik sektörünün 2014 sonu itibarıyla dünyada üstlenmiş olduğu proje değeri 300 milyar doları geçti.

Antplato projesi 50 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilecek!

Yurtdışında birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye'de yaptığı konut ve otel yatırımlarının ardından ofis projesi için de düğmeye bastı. Antplato, 50 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilecek.

Antyapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi: Antplato!

Ant Yapı yurtdışı projelerine hız verdi. 3.30 milyar dolarlık 30 projeyi aynı anda yürüten şirket, yurtiçindeki ilk ofis yatırımını da satışa çıkardı. Firma, Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'yu Halkalı'da inşa ediyor...

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Mecidiyeköy Quasar İstanbul resimleri!

İstanbul Mecidiyeköy'de hayata geçirilen Mecidiyeköy Quasar İstanbul resimleri öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim. İstanbul Quasar projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimlerinin Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor..

Quasar İstanbul'da metrekaresi 7 bin 300 dolardan başlayan fiyatlarla!

Quasar İstanbul Şişli projesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. Quasar İstanbul projesi konut teslimleri Eylül 2015 olarak planlanıyor.

Ağaoğlu Maslak 1453, Gayrimenkul Sektöründe Yılın En Başarılı Projesi seçildi!

Yılın Starları 2013 ödülleri kapsamında yurtdışı tanıtımları ile uluslararası platformda adından söz ettiren ve satış rekorları kıran Ağaoğlu Maslak 1453 projesi “Gayrimenkul Sektöründe Yılın En Başarılı Projesi” seçildi.

Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de teslimler 2015 Eylül'de! Metrekaresi 7.300 dolara!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesi kapsamında teslimlerin 2015 senesi içinde Eylül ayında yapılması planlanıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor...

Orge Enerji Elektrik Quasar İstanbul projesi ile sözleşme imzaladı!

Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Orge Enerji Elektrik Quasar İstanbul projesi ile sözleşme imzaladı.

Quasar yurtdışı projesi Haberi

Quasar yurtdışı projesi

Yüzde 100 İsviçre sermayeli Viatrans, İstanbul Mecidiyeköy'deki Eski Likör Fabrikası arazisi üzerine inşa ettiği Quasar markasını yurtdışına da taşıyor. Şirketin hedefinde ise Londra, New York, Paris, Tokyo ve Şangay var.


Çağdaş anlayışıyla kültür, sanat ve modadaki felsefi derinlik ve zenginliği projelerine yansıtmayı amaçlayan Viatrans A.Ş., Türkiye'de gerçekleştirdiği Quasar İstanbul projesini yurtdışına da taşıyor. Türkiye'nin ilk metalüks projesi Quasar, dünyanın yeni kültür, sanat ve moda markası olarak ülkeyi en iyi şekilde temsil etmeye hazırlanıyor. Şirketin rotasında ise Londra, New York, Paris, Tokyo ve Şangay var. Viatrans İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan'la Amsterdam'da dünyanın en iyi iç mimarlarından Marcel Wanders'ın 'Quasar Head' heykelinin sergilendiği müzede buluştuk... 


 Geçen yıl satışlara başladınız, nasıl gidiyor? 

Şu an yüzde 15 seviyesini geçtik. Biz agresif satış planlamıyoruz. Lüks bir...