25 / 04 / 2024

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri iletişim 

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri iletişim 

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Çakmak tarafından kuruldu.

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Çakmak tarafından kuruldu.

TOKİ Giresun Güce 2. Etap 132 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Güce 2. Etap 132 Adet Konut ve 1Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Unıque Choıce İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Choıce İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile   M.Shamıl  Al Droubı tarafından kuruldu. 

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörünün örnek ismi oldu!

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektöründe kadınların neleri başarabileceği konusunda örnek bir isim oldu. Genç yaşta kurduğu Ezgi Mimarlığı, birkaç yılda markalı lüks projelerin çözüm ortağı haline getirdi.

Çetin Yüce İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çetin Yüce İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Uğur Yüce, Kemeraltı'ndaki 9 havranın restore edilmesini istedi!

Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret AŞ (TARKEM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Yüce, turizmin canlanması için Kemeraltı'ndaki 9 havranın restore edilip, ziyarete açılmasını istedi.

İdris Güllüce Yıldırım kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "2. Bursa İnşaat Zirvesi"nin açılışına katıldı. Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Güllüce "Bursa'da da kentsel dönüşüm çok önemli ve desteğimiz tam" dedi

TOKİ Giresun Güce'de 104 konut yaptırıyor! İhalesi bugün!

TOKİ Giresun İli Güce İlçesi 104 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Gün Group İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Group İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güngör tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi, Yüce Tarla Caddesi'nde kuruldu.

İdris Güllüce: Hazır Beton Birliği'ni bakanlığın yan kuruluşu olarak görüyorum!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 'Beton Ankara 2014 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı' Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla açıldı...

İnşaat firmaları Fikirtepe'nin yeni imar planını bekliyor!

İdris Güllüce'nin 'Fikirtepe'de 15 güne kalmaz kazmayı vuracağız' açıklamasının ardından bölgedeki inşaat firmaları hareketlendi. İnşaat çalışmalarının başlamadığı Fikirtepe'de şimdi gözler birkaç güne askıya çıkması beklenen yeni imar planlarında...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri iletişim  Haberi

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri iletişim 

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Çakmak tarafından kuruldu.

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...