27 / 04 / 2024

Ramada İstanbul icradan satılık

Ramada İstanbul icradan satılık

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Beyoğlu'nda 40.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi İlçesi, Hacıahmet Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 40 milyon 415 bin 929 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 28 Ocak 2019 Pazartesi günü olarak belirlendi. 

Sancaktepe'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi'nde yer alan 5 bin 529,02 metrekarelik arsa vasıflı gayrimenkul 22 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 12 Şubat 2019 olarak belirlendi. 

Beykoz Acarkent Sitesi'nde 8.4 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Acarlar Mahallesi'nde yer alan Acarkent Sitesi'ndeki  6+1 vasıflı villa 8 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kadıköy'de 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 31 Aralık 2018 olarak açıklandı. 

Tuzla'da 18.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Orhanlı Mahallesi Tuzla Organize Deri Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika 18 milyon 300 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bağcılar'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 828 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 8 Ocak 2019 olarak açıklandı.

Sancaktepe'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli Sancaktepe İlçesi, Yenidoğan Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 642 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Toskana Orizzonte'de 3.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi, Sırtköy Bulvarı'nda yer alan Toskana Orizzonte projesinde yer alan villa icradan satışa çıkarıldı. Toskana Orizzonte'de yer alan villa için 3 milyon 642 bin TL bedel isteniyor. 

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 90 bin TL bedelle icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ilk satış tarihi 21 Aralık 2018 olarak belirlendi. 

Kadıköy'de 4.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon 600 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beykoz'da 19.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Anadoluhisarı Mahallesi, Göksu- Göztepe yolu mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 19 milyon 263 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü'nde 5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi, Cevizlik mevkiinde yer alan arsa vasfındaki gayrimenkul 5 milyon 31 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ramada İstanbul icradan satılık Haberi

Ramada İstanbul icradan satılık

T.C. İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi, Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya Oteli satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli ise 68 milyon TL olarak belirlendi. 

4 yıldızlı otel binası 2 bin 485 metrekare alan üzerinde bulunuyor. Lüks otelin açık artırma usulü ihalesi ise 1 Haziran 2020 günü gerçekleşecek.

T.C. İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi'nden Taşınmazın Açık Artırma İlanı:

İstanbul İl, Üsküdar İlçe, 9 Ada, 37 Parsel, Altunizade Mahalle/Köy, Taşınmazın bulunduğu Üsküdar ilçesi, Altunizade mah. İstanbulun ana ulaşım arterlerinden biri olan Boğaz köprüsü Altunizade kavşağı içinde yer almaktadır. Taşınmazın posta adresi İstanbul ili Üsküdar ilçesi, Altunizade mah. Mahiz İz cad. NO: 32 adresinde olup Bölgenin ayrık nizam az katlı binaları ile sağlık, finans ve diğer hizmet sektörlerinin merkez ya da şubelerinin özellikle...