27 / 04 / 2024

Rasulayn Hastanesi onarılacak mı

Rasulayn Hastanesi onarılacak mı

Terör örgütü PKK/YPG'nin kullanılamaz hale getirdiği Rasulayn Hastanesinin yeniden hizmete girmesi için çalışmalar başlatıldı.

Beyazıt Camisi’ndeki hünkar kasrı onarılacak mı?

Gezi Parkı’nın İBB’den, Beyazid Han-ı Sani Vakfı’na devredilmesi tepkilere neden olmuştu. Vakıf 2011’de yanan Beyazıt Camisi’ndeki tarihi hünkar kasrını hâlâ onarmadı, hünkar kasrı atıl durumda kaldı. 

Mardin'de tarihi yapılar onarılacak!

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, "Yılda milyonlarca turist ağırlayan bir şehrimiz var. Şehrimizde bulunan tarihi yapıların bakım, onarım ve restorasyonu bizim için büyük önem arz ediyor" dedi.

2020'de 7 yeni şehir hastanesi açılacak!

Türkiye sağlık alanındaki en önemli yatırımlarına 2020 yılında kavuşacak. Bu yıl 7 ilde bulunan 7 dev sağlık kampüsü hizmete açılacak.

Trabzon Sürmene’deki Ruhban Okulu onarılacak!

TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvuran bir vatandaş, Trabzon Sürmene'de yer alan Ruhban Okulu’nun onarılıp tekrar kullanıma açılmasını talep etti. Sürmene'deki Ruhban Okulu’nun turizme kazandırılması kararı çıktı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 8 şehir hastanesi açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "İnşası devam eden 8 şehir hastanemizin büyük bölümünü bu yıl sonuna kadar açılmasını planlıyoruz" dedi...

Rasulayn Hastanesi'nde başlatılan onarım çalışmaları tamamlandı!

Barış Pınarı Harekatı ile terörden arındırılan Rasulayn'da YPG/PKK'nın büyük zarar verdiği Rasulayn Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından onarım çalışmalarından sonra yataklı servisleriyle hizmete açıldı.

Rasulayn Hastanesi'nde onarım çalışmaları devam ediyor!

YPG/PKK'lı teröristlerin büyük zarar verdiği Rasulayn Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla onarılıyor. Hastanenin onarımı biten bölümlerinde hasta kabulleri yapılmaya başlandı...

'Kocaeli Devlet Hastanesi kapatılacak' iddiası mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi açıldıktan sonra iki yıl önce hizmete giren Kocaeli Devlet Hastanesinin kapatılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Havalimanı'nın pisti onarılacak!

Türkiye'nin hava trafiği yönünden en önemli havalimanları arasında yer alan Trabzon HavalimanI'nın pisti onarılacak.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi 8 Mayıs tarihinde yapılacak.

Konyaaltı'na 150 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Konyaaltı ilçesine 150 yataklı devlet hastanesi yapılacak. Sarısu Mahallesi’nde yapılacak hastanin 2022'de açılması planlanıyor.

İstanbul’daki 50 iskele onarılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul genelindeki 50 iskelede tadilat ve bakım çalışması için ihaleye çıkıyor. 

Kars TOKİ projesindeki 46 konut onarılacak!

Kars Merkez 698 Adet Konut Projesindeki 46 Konutun Tadilat İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Rasulayn Hastanesi onarılacak mı Haberi

Rasulayn Hastanesi onarılacak mı

Türkiye, terör örgütü PKK/YPG'nin kullanılamaz duruma getirdiği Rasulayn Hastanesini yeniden hizmete sokmak için çalışma başlattı.

Milli Savunma Bakanlığının yaptığı açıklamaya göre, PKK/YPG'nin her alanda baskı ve zulüm uyguladığı Tel Abyad ve Rasulayn bölgelerinde terörün izleri silinirken, hayat normale dönüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Terör baskısı üzerilerinden kalkan sivil halkın, işlerine döndüğü bölgede, teröristlerin kullanılamaz hale getirdiği Rasulayn Hastanesinin tadilatı için çalışmalar başlatıldı.

Bu kapsamda, Türk Silahlı Kuvvetleri ve devletin ilgili kurumlarınca yerinde yapılan incelemeler ve araştırmalarda, hastanedeki eksiklikler ve binada yapılacak olan tadilatlar belirlendi.

Tadilat sonrasında hastanenin kısa süre içinde yeniden hizmet verecek hale getirileceği...