29 / 03 / 2024

Recep Ağa Konakları satılık daire

Recep Ağa Konakları satılık daire

Taban İnşaat tarafından İstanbul Kurtköy'de inşa edilen Recep Ağa Konakları toplam 9 blok ve 175 daireden oluşuyor. Fiyatlar 114 bin YTL'den başlıyor.

Tarihi Kemeraltı için 2 yeni restorasyon projesi!

Kamu, sivil toplum ve özel sektör işbirliği ile kurulan TARKEM, Kemeraltı ve çevresinin "çekim merkezi" olması için çalışmalarına devam ediyor. Tevfik Paşa Konakları ve 2. Vakıflar Konağı için restorasyon projesi yapılacak...

Paşa Konakları Beykoz fiyat!

Paşa Konakları Beykoz fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. 

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Paşa Konakları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Konakları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 480 bin TL sermaye bedeli ile Enver Tuncer, Alp Tuğra Yalçınkaya ve Kadir Elitaş ortaklığında kuruldu. 

Sudan Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu açıldı!

Bin kişilik Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu'nun açılışında konuşan Beşir, Türkiye ile özellikle eğitim alanındaki işbirliğini övdü. Beşir, eğitimin bir ümmet inşa etmek için ulusal bir görev olduğunu vurguladı.

Bursa Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı ne zaman açılacak?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2014 yılı Kasım ayında temeli atılan Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadın 2016 yılının ilk aylarında hizmete girmesi bekleniyor.

Recep Akdağ Erzurum'un 2023 hedeflerini açıkladı!

AK Partinin Hedef 2023' sloganı ile yola çıktığı projeden Erzurum da nasibini alacak. AK Parti Erzurum Milletvekili eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ kentin yeni hedeflerini açıkladı

Bursa Halit Paşa Konakları projesi!

Bursa Halit Paşa Konakları projesi Mudanya'da Lik Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Projede satış süreci devam ediyor.

Recep Altepe: Çukur Mescit Yıldırım’a değer kattı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin kentin tarihi ve kültürel mirasını yeniden ayağa kaldırdığını belirterek, “Yıldırım İlçesi, Çukur Mescit ve çevresi ile yeniden değer kazandı” dedi.

Aşiyan Konakları'nın birinci etabı tamamlandı!

Gayrimenkul üretimi, yönetimi ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren İdeal Gayrimenkul Yönetim Organizasyon (GYO) Aşiyan Konakları'nın birinci etabı tamamlandı.

İdeal GYO Aşiyan Konakları'nın 1. etabı tamamlandı!

AŞİYAN Konakları Atatürk Bulvarında ki satış ofisi ile hizmet vermeye devam ediyor. İdeal Gayrimenkul Yönetim Organizasyon (GYO) Aşiyan Konakları'nın birinci etabını tamamladı.

2005 yılında Greenium Konakları satışa sunulmuş!

2005 yılında Sur Yapı'nın konut projesi olan Greenium Konakları satışa sunulmuş. Çekmeköy'de 110 bin metrekare alanda inşa edilecek sitedeki konutlar, 48 aya kadar taksitlerle satılıyormuş.

Recep Ağa Konakları satılık daire Haberi

Recep Ağa Konakları satılık daire

Taban İnşaat tarafından İstanbul Kurtköy'de Eylül 2006'da inşaatına başlanan ve iki etaptan oluşan Recep Ağa Konakları toplam 9 blok ve 175 daireden oluşuyor. Birinci etabında 4, ikinci etabında 5 blok bulunan proje, Temmuz 2008'de teslim ediliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu konutlar için banka kredisi kullanmadan 36 ay ile 66 ay arasında vade uygulanıyor. Fiyatları 114 bin YTL ile 216 bin YTL arasında değişen daireler için 45 bin ile 65 bin YTL arasında değişen peşinat seçenekleri mevcut. Taksitler ise vade süresine göre bin 500 ile 3 bin 700 YTL arasında değişiyor.

Detaylı bilgi için: 0216 595 33 33...