27 / 04 / 2024

redstone ofisleri 2022

redstone ofisleri 2022

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olan Redstone'un Bostanlı ve Bağdat Caddesi şubeleri açıldı. Açılışa katılan Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İlk lüks uzay oteli 2022'de açılıyor!

Orion Span şirketinin kurucusu Frank Bunger, Auroro Station olarak isimlendirdikleri ilk lüks uzay otelini 2021 yılının sonlarına doğru yörüngeyi oturtarak, 2022 yılında misafirlere açılacağını söyledi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul sermaye geçerlilik süresi 2022'ye uzatıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları 100 milyon TL kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2018-2022 yıllarına uzatılması kararı kabul edildi...

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Kuzey Yakası Ofisleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Kuzey Yakası Ofisleri'nde peşinde yüzde 30 indirim yapılıyor. Emlak Konut GYO imzasını taşıyan proje İstanbul’un Başakşehir bölgesinde hayata geçiriliyor. 

Nef'in mağaza ve ofisleri 21 Aralık'ta satışta!

Nef'in mağaza ve ofisleri Turyap aracılığıyla 21 Aralık 2017 Perşembe günü satışa sunuluyor. Fiyatlar 290 bin TL’den başlıyor.

Katar'dan 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence!

Katar, 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence verdi. Katar'daki Projeler ve Miras Yüksek Kurulu Genel Sekreteri Zevadi: "Statların ve spor tesislerinin yapım maliyeti 12 yıla yayılmış şekilde yaklaşık 23 milyar Katar riyali tutuyor" dedi.

Nidakule Kayaşehir ofisleri ön satışta!

Nidakule Kayaşehir ofisleri ön satışta. 26 kat şeklinde yükselen Başakşehir Nidakule Kayaşehir projesinde fiyatlar metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı imzasıyla dizayn edilen Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare inşaat alanına sahip. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde yer alıyor. Peki Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde hayata geçirilen Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2017 Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

Yabancıya gayrimenkul ihraç ofisleri kurulması güveni artırır!

Yabancıya “gayrimenkul ihraç ofisleri” aracılığıyla komşu ülke vatandaşlarının güvenli liman olarak gördükleri Türkiye’ye ilgileri daha da artabilecek. Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Hemen yanı başımızda olanlarla ekonomik ilişkilerin gelişmesi geleceğe yatırım

2022 Dünya Kupası projeleri için 500 milyar dolar harcanacak!

Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası projelerinin maliyetleri dudak uçuklattı. El-Emadi, "Stat dışında, otoyollar, havaalanları, limanlar ve hastaneler gibi birçok alana yatırımda bulunuluyor'' dedi.

Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel yer alıyor. Peki Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları ne kadar?

redstone ofisleri 2022 Haberi

redstone ofisleri 2022

Türkiye’den dünyaya açılan ilk global gayrimenkul franchise sistemi olma özelliğine sahip olan Redstone yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor. Redstone’un Bağdat Caddesi şubesinden sonra yurtiçindeki franchise’ı olan İzmir Bostanlı şubesi de açıldı.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, “Bağdat Caddesi, gayrimenkul sektörü açısından sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin de en stratejik lokasyonlarından biri. Keza İzmir de sektör açısından çok önemli şehirlerimizden biri. Hızlı şubeleşmemize buralarda devam etmek bizim için çok önemli. İzmir Bostanlı’da Mert Akbaş, Ömer Celeb ve Gökhan Coşkun ortaklığında kurulan REDSTONE Vega, yurt çapında büyük başarılara imza atacak” dedi. 1 yılın sonunda 100 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Başaran sözlerine şöyle devam etti: “Kısa sürede Rusya, Güney Afrika, İspanya, Fransa, Almanya, Kazakistan, Polonya, İngiltere ve şirketimizin...