26 / 04 / 2024

Referans Profesyonel Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri

Referans Profesyonel Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri

Referans Profesyonel Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bedir tarafından kuruldu.

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Halit Aykurt, Buse Aykurt  ve Burak Aykurt tarafından kuruldu.

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Şimşek Esemenli tarafından kuruldu.

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

İSHAR Yönetim, Samsun'un yaşam kalitesini yükseltiyor!

İSHAR Yönetim, sunduğu profesyonel apartman ve site yönetimi hizmetiyle ilin yaşam kalitesini her geçen gün yükseltiyor.

Gayrimenkul yatırımcıları mülk yönetim hizmeti ile çare arıyor!

Kira getirisi için gayrimenkul satın alan yatırımcılar kiracılarla ilgili birçok sorunla uğraşmaktan artık bıkmış durumda. Zamanı olmayan bu yatırımcılar ise çözümü az sayıda profesyonel yönetim hizmeti veren mülk yöneticilerinde arıyor...

Referans Profesyonel Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Referans Profesyonel Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bedir tarafından kuruldu.

Profesyonel bina yönetimin yararları!

Bursa İhsaniye Altın Emlak'tan Münür Şenay, sitelerin ve çok katlı binaların profesyonel yönetim firmaları tarafından yönetilmesinin ihtiyaç ve zorunluluk haline geldiğini söylüyor..

Ali Çağatay Kankılıç, Se Club Profesyonel Tesis Yönetim'in genel müdürü oldu!

Ali Çağatay Kankılıç, Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini üstlendi...

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

DASK Afet Yönetim Sistemi dünyaya referans olacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayacı yaptığı açıklamada "Afet derecesinde sayılabilecek olası büyük depremler için gerçekleştirdiğimiz yeni DASK Afet Yönetim Sistemi projemiz, konusunda dünyaya referans olabilecek yatırım ve iş birlikleriyle yürütülüyor." dedi..

Yönetim planının önemi!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yönetim planının önemi" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Yıldırım E Ticaret Profesyonel Yönetim Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım E Ticaret Profesyonel Yönetim Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadır Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Referans Profesyonel Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Haberi

Referans Profesyonel Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri

Referans Profesyonel Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bedir tarafından kuruldu.


Referans Profesyonel Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:


Firmanın İş Konusu    Kiracı veya kat maliklerine kapıcılık hizmetleri, havuz, bahçe temizlik, ve kontrolü, bahçe ve çevre düzeni hizmetleri, ağaçlandırma ve çimlendirme gibi faaliyetleri sunma işlemleri her türlü tamir ve bakım hizmetleri, alışveriş hizmetleri, fatura ödeme hizmetleri ve benzeri her türlü hizmeti yapmak. Profesyonel site yönetim ve işletimi hizmetleri teknik işletme yönetimi hidrofor, havalandırma, jeneratör, asansörler alarm ısıtma, klima sıhhi tesisat gibi mekanik uygulamaların bakımı, kontrolü ve onarımı Konut, mesken, toplu konutlarla ilgili site-apartman yönetim hizmetlerini yerine getirmek. Yıllık site veya binanın maliyet ve ödeme planını yapmak. Site veya apartman giderleriyle ilgili...