24 / 04 / 2024

RE/MAX çalışanları

RE/MAX çalışanları

RE/MAX danışmanlarına verdiği online eğitimlerle akademik alanda da fark yaratıyor. RE/MAX Akademim üzerinden verilen eğitimlerle gayrimenkul danışmanları kendini daha çok geliştiriyor.

Asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla bir ev alabiliyor! Aylık kredi taksitleri 4 asgari ücreti geçti!

Son günlerde fahiş konut fiyatları ve yüksek kredi faizleri sık sık gündem oluyor. Yapılan hesaplamalara göre,  asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla birikim yaparak ortalama bir konut alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

SGK’da EYT mesaisi! Ücretler tam iki katına çıkarıldı!  Çalışanlar ne kadar alacak?

Edinilen bilgiye göre, SGK'da mesai saatlerinin uzatıldı. EYT başvurularındaki yoğunluk sebebiyle SGK çalışanlarının aylık fazla mesai süresi 50 saatten 100 saate çıkarıldı ve buna karşılık SGK çalışanlarına müjdeli bir haber geldi.

SGK çalışanlarına müjde! 3 ay süre ile EYT mesaisi!

SGK çalışanlarına güzel haber. Üç ay süre ile EYT mesaisi verilecek. İşte detaylar!

Özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde yapılacak! Çalışanlar hemen bakın! 

Öğretmen, doktor, hemşire, polis, avukat, mühendis gibi kamu çalışanlarının maaşlarına yapılan bu zamlardan sonra, “Özel sektöre maaş zammı gelecek mi, ne kadar?” sorusunun yanıtı merakla araştırılmaya başlandı. Peki özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde olacak! Çalışanl

SGK'nın şok eden o verileri ortaya çıktı! Bu sektörlerde çalışanların maaş artışı asgari ücretin altında kaldı!

Türkiye genelinde faaliyet gösteren 89 sektörün yarısında çalışan personelin maaşlarına yapılan zammın, enflasyon nedeniyle asgari ücrete yenik düştüğü SGK verileri ile ortaya çıktı. Peki verilere göre, maaşları enflasyon artışından daha az olan hangi sektörlerin çalışanları? İşte yanıtı…

Özel sektör promosyonunda bomba gelişme! Resmen gündeme geldi! Özel sektör çalışanları maaş promosyonu alacak mı?

Özel sektöre promosyon konusu bir süredir çalışanlar tarafından sık sık merakla araştırılıyor. Asgari ücret komisyonunda özel sektör promosyonu gündeme geldi. Peki özel sektöre promosyon verilecek mi? Özel sektör çalışanları maaş promosyonu alacak mı? İşte ayrıntılar...

Milyonlarca çalışana müjde! 1000 TL'lik doğal gaz yardımı yapılacak! Özel sektör çalışanları da faydalanacak...

Milyonlarca çalışana 1000 liralık doğalgaz ve ısınma (kömür, odun) desteği verilecek. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu fırsattan faydalanacak. Peki 1000 TL'lik doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

Bütün çalışanları ilgilendiriyor! Telefonunuza mesaj gelecek!

Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) bütün çalışanları ilgilendiren kritik bir hamle geldi. Özel sektörde çalışanları ilgilendiren bu karara göre; sigortalının prime esas kazancı bir önceki aya göre yüzde 20 azalırsa çalışana mesaj ile bilgi verilecek.

Özel sektörde çalışanlar maaş promosyonu alabilecek mi?

Emekli ve kamu çalışanlarının maaş promosyonu almasının ardından gözler özel sektöre çevrildi.

Resmi Gazete'de yayımlandı, tüm çalışanları ilgilendiriyor! Asgari ücretten sonra bir zam daha

Resmi Gazete'de tüm çalışanları ilgilendiren bir karar yayınlandı. Asgari ücretten sonra çalışanları sevindiren bu gelişmeye göre günlük yemek çeki bedeli 51 liraya, ulaşım bedeli ise günlük 25,50 liraya yükseltildi.

Çalışanların günlük ücretlerine zam müjdesi! Binlerce kişiyi ilgilendiriyor!

Toplamda 25 bin işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesinin (TİS) imzalanması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Reşat Moralı Salonunda tören gerçekleştirildi. Törende çalışanların günlük ücretlerine zam müjdesi de geldi...

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

RE/MAX çalışanları Haberi

RE/MAX çalışanları

Sektör araştırmalarında en bilinen ve en çok tavsiye edilen marka olan RE/MAX, birlikte çalıştığı, alanında uzman gayrimenkul danışmanlarına eğitimle destek veriyor. Sadece RE/MAX’lilerin dahil olabildiği RE/MAX Akademim üzerinden verilen eğitimlerle gayrimenkul danışmanları kendini geliştirip sektörde öne çıkıyor.

RE/MAX’liler müşteriye sunulan hizmeti maksimum seviyeye ulaştırmak için akademik alanda çalışmalar yapılıyor. Online platformda uygulamaya sunulan ‘RE/MAX Akademim’le marka bünyesinde danışmanlık verenlere öncülük ediliyor, yol gösteriliyor. Online olmasının avantajıyla ise bu 7/24, yer ve zaman fark etmeden yapılabiliyor.

Zaman geçtikçe gelişen emlak sektöründe, RE/MAX bünyesinde yer alan gayrimenkul danışmanları ve sistemiyle değişebiliyor. Çalışma şartları, getirisi ve kendini geliştirebilme fırsatı ile çağımızın öne çıkan mesleklerinden biri olan gayrimenkul danışmanlığı, RE/MAX Akademim ile daha çok gelişiyor. RE/MAX gayrimenkul alanında faaliyet gösteren şirket ön plana çıkıyor.

Her çalışan...