26 / 04 / 2024

remax ücretsiz seminer

remax ücretsiz seminer

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer seminer düzenliyor. Etkinlikte, çok kazananların eğitmeni olarak tanınan Barış Kılıçarslan söz alarak başarı için ipuçları verecek....

Gayrimenkul danışmanlığının 5N 1K’sı RE/MAX Türkiye’nin ücretsiz seminerinde!

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz seminer düzenliyor.

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz seminer!

RE/MAX Türkiye, girişimciliğe teşvik edici çalışmalarına devam ediyor. RE/MAX gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz seminer düzenliyor.

ERA'dan Antalya’da yatırımcı adaylarına ücretsiz seminer!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Gayrimenkul Yatırım Danışmanı ERA; Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra şimdi de Antalya’da ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor.

ERA, İzmir'de ücretsiz seminer verecek!

ERA 3 Aralık’ta İzmir’de ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak.

Ankara'da yol kenarı otoparkları ücretsiz olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz'dan itibaren yol kenarı otoparklarının tamamını ücretsiz hale getireceklerini açıkladı. Başkan Gökçek, kurala uymayanlara polisin müdahale edeceğini söyledi.

Alaşehir'de köyde ev yaptırana ücretsiz proje desteği!

Alaşehir Belediyesi, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte mahalleye dönüşen köylerde ikamet eden vatandaşlara, yeni ev yapmaları halinde, ücretsiz mimari proje desteğinde bulunacak. 3 tip proje hazırlandı.

Ray Sigorta'dan konut poliçesine ücretsiz kombi-klima bakımı!

Ray Sigorta'dan "Evimsaray" konut poliçesi sahibi olan tüm sigortalılarımız; poliçe süresi içerisinde değerlendirilmek üzere yılda 1 kez ücretsiz 1 kombi ve 1 klima bakımı yaptırabilirler.

Folkart Gallery'den öğrencilere ücretsiz resim kursu!

Folkart Gallery, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 15 Haziran'dan 20 Ağustos'a kadar ana sınıfı ile 4. sınıf arasındaki öğrencilere yönelik olarak ücretsiz resim kursu düzenlenecek.

Wyndham Rewards otellerinde ücretsiz konaklama imkanı artık kolay!

Sadece 15 bin puanlık bir ödül oranı ve her konaklamada bin puan garantisi ile üyeler, 7 bin 500’den fazla Wyndham Rewards otelinde ücretsiz konaklama imkanına artık daha kolay ulaşabilecek.

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu öğrenciler için seminer düzenledi!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ( YÜF ) , Tunceli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrencileri için “Beton ve Betonu Oluşturan Bileşenler” konulu seminer düzenledi.

Antalya Döşemealtı'na ücretsiz 3 tip ev projesi!

Döşemealtı Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek köy tüzel kişiliği kanunla kaldırılıp mahalleye dönüştürülen köylerde yaşayanlara ücretsiz tip ev projesi vermeye başladı.

Döşemealtı Belediyesi'nden köyde yaşayanlara ücretsiz tip ev!

Döşemealtı Belediyesinin ücretsiz verdiği projelerle köyüne ev yaptıracak vatandaşlar inşaat maliyetinden önemli oranda tasarruf yapmış olacak...

Döşemealtı'nda ücretsiz tip ev projesi veriliyor!

Antalya Döşemealtı Belediyesi köy tüzel kişiliği kanunla kaldırılıp mahalleye dönüştürülen köylerde yaşayanlara ücretsiz tip ev projesi vermeye başladı. Vatandaşların inşaat maliyetinden önemli oranda tasarruf yapmış olacağına dikkat çekildi.

remax ücretsiz seminer Haberi

remax ücretsiz seminer

RE/MAX Türkiye’nin düzenlediği ve katılımın ücretsiz olduğu sertifikalı kariyer semineri, 26 Ocak 2019 Cumartesi günü, Taksim’de bulunan Elite World İstanbul Hotel’de gerçekleşecek.

Saat 12.30’da başlayarak saat 17.00’ye kadar sürecek etkinlikte, çok kazanan danışmanların eğitmeni olarak tanınan Barış Kılıçarslan, gayrimenkul sektöründe çalışmaya ve başarıya yönelik önemli ipuçları verecek.

Gayrimenkul sektöründe kalıcı olmanın yolları, doğru hedef belirleyerek hedefe ulaşmak ve doğru alıcı-satıcı ile çalışmak gibi başlıkların değerlendirileceği seminere, halen sektörde çalışan ya da kendi işini kurarak çalışmayı planlayan herkes katılabiliyor.