28 / 03 / 2024

Remax Uğur Eryürek

Remax Uğur Eryürek

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Remax Uğur Eryürek; ikinci el konut seçeneklerinden ve inşaat firmalarının neler yapması gerektiğinden bahsetti.

Uğur Akdemir: Güzelbahçe'yi atık merkezi haline getirmeye çalışıyorlar!

Güzelbahçe Karadenizliler Dernek Başkanı Uğur Akdemir, "Güzelbahçe'nin adına ne çöp yakışıyor ne de mezbaha... Başkan Kocaoğlu, Güzelbahçe'nin adına yakışır bir biçimde kalması için çalışın" dedi

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Yalçın, Nalan Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Özkan Uğur neden Londra'da ev aldı?

Hürriyet gazetesi Kelebek eki bugün ki köşe yazısında Cengiz Semercioğlu Özkan Uğur'un Londra'da aldığı ev konusuna değiniyor. Özkan Uğur'un neden Londra'dan ev tercih ettiğini açıklayan Semercioğlu'nun işte bugün ki köşe yazısı...

Uğur Eryürek: İkinci elle alakalı inşaat firmalarını desteklemeyi istiyoruz!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Remax Uğur Eryürek; ikinci el konut seçeneklerinden ve inşaat firmalarının neler yapması gerektiğinden bahsetti.

Uğur Dumankaya: Türkiye'nin önünde olmanın avantajlarını kullanın!

Almanya'da konferanslar veren Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaştı. Dumankaya; "'Türkiye'nin önünde olmanın avantajlarını kullanın" dedi...

Özkan Uğur Londra'dan ev aldı!

Özkan Uğur Londra'dan ev aldı. Sık sık İngiltere’ye giden ve ülkeye yaptığı ziyaretlerde artık kendi evinde kalmak isteyen Özkan Uğur, şehrin merkezinde bulunanbir daire satın aldı.

Uğur Dumankaya: Sektörde değişime yön vermeliyiz!

Çeşitli illerde konferanslar veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya. bu kez Almanya'da işadamlarıyla bir araya geldi. Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konularda katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı...

Uğur Dumankaya Almanya'da Türk iş adamları ve dernekleri ile bir araya geldi!

3 gün boyunca Almanya’nın çeşitli kentlerinde konferanslar veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konularda katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı.

Uğur Dumankaya: Gayrimenkul sektörü vahşi batı gibi oldu!

Gayrimenkul sektöründe 51 yıldır faaliyet gösteren ve bugüne kadar 20 binden fazla konut üreten Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Sözcü'ye gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Uğur Dumankaya 3 gün Almanya'da konferans verecek!

3 gün boyunca Almanya’ nın çeşitli kentlerinde konferanslar verecek olan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaşacak.

Uğur Dumankaya: 9 ayda 800 konut sattık!

İnşaat sektörünün öne çıkan oyuncularından Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, yılın ilk 9 ayında 802 konut sattıklarını açıkladı.Uğur Dumankaya, Dumankya şirketinin hedeflediği ciroya ulaşamadığını söyledi.

Uğur Güllü kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Güllü kimdir? Uğur Güllü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Güllü..

Uğur Dumankaya: Toprak rantının vergilendirilmesi ekonomik büyümeye katkı sağlar!

Orta Vadeli Program’ a yönelik Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya yaptığı açıklamada programın Türkiye’ nin potansiyel büyümesine ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacağını belirtti...

Remax Uğur Eryürek Haberi

Remax Uğur Eryürek


Remax Uğur Eryürek'in konuşması: 


İkinci elde projeleri biz desteklemek durumundayız. Konutta para var, ikinci elde de var. Sürekli para istiyorsanız projelerle elde etmeniz mümkün. Biz ne yapıyoruz projelerde stabil bir hale getirmeye çalışıyor. İnşaat firmaları emlak ofislerine değer düşürüyor ve benzeri sebeplerle biraz dışarıda tutmaya çalışıyor. Şöyle bazı firmalar bu işin ikinci ellerini kendileri yapmaya çalışıyorlar. Bu şekilde çözüm üretmeye çalışıyorlar. Dışarıdan çalışan emlak ofislerini etik olmayan emlak ofislerini kabul ediyoruz. Ama biz ne yapacağız biraz daha birbirimizi destekleyeceğiz.Markalar çok önemli. Profesyonel ekip yetiştirip inşaat firmalarından destekle bir yere getirirsek birbirimizi destekleyerek çok çok iyi noktalara getiririz. Biz bunu birkaç tane İstanbul genelinde büyük projeyle denedik ve başardık. İkinci el emlak operasyonlarını biz inşaat firmalarından destek görmek istiyoruz. Firmaların ılımlı...