29 / 03 / 2024

REsearch Gayrimenkul

REsearch Gayrimenkul

“Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün, taşınmaza yönelik aracılık faaliyetleri kapsamında, lisanslı uzman kişilerin belirlenerek, bu kişilerin vatandaşa rehberlik hizmeti sunmasına ilişkin ‘Tapu Aracılık Lisansı’ askıda kaldı.

Türkiye'deki emlakçıların 130 bini kayıt dışı!

Research Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, inşaat sektörün bu aralar ilgi odağı olduğunu belirtti. Deveci, Türkiye'de emlak danışmanlarının adedinin 180 bini bulduğunu, bunun 130 bininin ise kayıt dışı olduğunun altını çizdi.

Emlakçılık Yasası'yla kurumsal firmaların değeri anlaşılacak!

Devga Grup büyesinde yer alan REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Deveci, Emlak Yasası'yla kayıt dışı çalışan emlakçıların yok olacağını belirterek, “tüm işlemler denetim altına alınarak, kurumsal firmaların değeri anlaşılacak” dedi.

Gayrimenkulde sahteciliğe Tapu Aracılık Lisansı ayarı!

REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, gayrimenkul sektörünün hızlı gelişmesi ve tapulardaki işlem yükünün her geçen gün artmasından dolayı tapu aracılık hizmetlerinin gerekliliğine değindi.

Emlakçılık Yasası'yla kurumsal firmaların değeri anlaşılacak!

Devga Grup büyesinde yer alan REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Deveci, Emlak Yasası'yla kayıt dışı çalışan emlakçıların yok olacağını belirterek, “tüm işlemler denetim altına alınarak, kurumsal firmaların değeri anlaşılacak” dedi.

Müslüm Deveci tecrübelerini REsearch ile aktaracak!

35 yılı aşkın ulusal ve uluslararası tecrübelerini gayrimenkul sektöründe REsearch markasıyla aktaracak Müslüm Deveci, sektörde bilgili, deneyimli ve eğitimli profesyoneller yetiştirerek, sektörün ihtiyaç duyduğu hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Gayrimenkul sektöründe 2016 yılı zor geçecek!

HSBC Global Research tarafından hazırlanan raporda Türkiye'de gayrimenkul piyasasının zor bir yıl ile karşı karşıya olduğu belirtildi. Raporda gayrimenkul sektöründe yabancı talebinde de düşüş olduğu bilgisi yer aldı.

Doğuş-GE GYO Etiler'deki gayrimenkulünü Doğuş'a sattı

Doğuş-GE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Etiler'deki bir gayrimenkulünü Doğuş Holding'e sattı

Vakıflar Aydın ve Muğla'da gayrimenkul satacak


Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 28 Aydın 1 adet Muğla'da olmak üzere toplam 29 gayrimenkul satacak.

Kayseri Vakıflar, 175 gayrimenkulü kiraya verecek

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kayseri, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir'de toplam 175 gayrimenkulü kiraya verecek

Şirketlerin zararına gayrimenkul satışı gözden geçirilmeli

Referans Gazetesi yazarları Veysi Seviğ ve Bumin Doğrusöz, şirketlerin zararına gayrimenkul satışlarıyla ilgili merak edilenleri cevaplandırdı

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

REsearch Gayrimenkul Haberi

REsearch Gayrimenkul

“Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün, taşınmaza yönelik aracılık faaliyetleri kapsamında, lisanslı uzman kişilerin belirlenerek, bu kişilerin vatandaşa rehberlik hizmeti sunmasına ilişkin ‘Tapu Aracılık Lisansı’ askıda kaldı. Ocak 2013’te yürürlüğe girmesi planlanan sistemle ilgili herhangi bir gelişme kaydedilemedi. REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, “Sınavda başarı sağlayıp, tapu aracılık lisansını alan kişiler yemin edip, mazbata alacaklardı. Böylelikle bu lisansa sahip yetkili kişiler kontrolünde gerçekleştirilen işlemlerin reel değeri üzerinden harçların ödenmesi sağlanacaktı” dedi.


REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, gayrimenkul sektörünün hızlı gelişmesi ve tapulardaki işlem yükünün her geçen gün artmasından dolayı tapu aracılık hizmetlerinin gerekliliğine değindi. Müslüm Deveci, “kanun çıktı ancak henüz yönetmenlik çıkmadı” dedi. Deveci, tapu aracılık lisansı alacak kişilerin en az iki...