19 / 04 / 2024

residence yaşamı

residence yaşamı

Ofton İnşaat Kurumsal İletişim Yöneticisi Ayşenur Ülvan residence daire ve kolaylaştırıcı özellikleriyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Divan Residence at G Tower’da yaşam başladı! 

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde Mar Yapı imzasıyla inşa edilen Divan Residence at G Tower projesinde ağustos ayından itibaren yaşam başladı.

Mersin Athena Residence’ta yaşam başlıyor!

Mersin’in en değerli yazlık bölgesi Erdemli’de, hayata geçirilen Athena Residence’ta yaşam başlıyor.

NG Residence'ta yaşam bu sene başlayacak!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi NG Residence’ta yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı.

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Emaar Square’de yaşam başladı!

Şehrin kalbinde lüks bir yaşamın kapılarını aralayan Emaar Square’de, yer alan “Residence” dairelerde yaşam başladı

West Gate Residence'ta yaşam başladı!

ANKARA Eskişehir Yolu üzerinde konumlanan ve Doğukan Yapı imzasını taşıyan West Gate Residence'ta yaşam başladı. 38 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede satış devam ediyor.

Adana Yaşam Residence satılık!

Adana Yaşam Residence satılık 4+1 dairelerin fiyatları 395 bin liradan başlıyor. Kayabey İnşaat'ın hayata geçirdiği Yaşam Residence'ta banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Antasya Residence'ta yaşam başladı!

Ant Yapı'nın İstanbul'un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence'da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı.

Ankara Ametist'te yaşam başladı!

880 adet konutluk Ankara Ametist'te yaşam başladı. Ametist Residence projesinde yer alan daireler 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Antasya Residence Ümraniye'de yaşam başladı!

Ant Yapı’nın İstanbul’un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence’da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı.

Ant Yapı Antasya Residence’da yaşam başladı!

Ant Yapı’nın TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence’da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı. Antasya Residence; 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını oluşturuyor.

İzmir Park Yücesoy'da yaşam başladı!

İzmir inşaat sektörüne kazandırdığı bilimsel yaklaşımla yaşam alanlan üreten Yücesoy Mühendislik'in Karşıyaka Örnekköy'deki 'aile residence konsepti projesi ev sahipleriyle buluşuyor.

residence yaşamı Haberi

residence yaşamı


Rezidansların sağladığı en önemli konfor insanların günlük yaşamda ihtiyaç duydukları şeylerin bir arada ve her şeyden öte güvenli bir alanda sunulabiliyor olmasıdır. Güvenlik hizmetleri, otopark alanı, çocuklar için eğlenceli oyun parkları, sosyal olanaklar ve spor merkezleri bireylerin hayatlarını daha yaşanabilir ve kolay hale getiriyor. Rezidans yaşamında, ev ortamında ihtiyaç duyulabilecek tamir ve tadilat gibi ihtiyaçların son derece kolay giderilebilir olması, konut sahiplerinin buna zaman ve efor harcamaması da diğer avantajlar olarak öne çıkıyor.


Residence'ta Yaşam kimlerin tercihi?

Genel bir görüşe bağlı olarak sentezini yapmış olduğum bu konu; Residence-ların yoğun iş gününün sonunda eve gelen ev sakinlerinin, istedikleri birçok şeyi kolayca erişip ekstra stres yaşamadan sıkıntısız yaşamı tercih eden kişilerin tercihi oluyor. Zamanın kıymetli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunu düşünen bireylere,rezidans yaşamının kazandırdığı...