20 / 04 / 2024

Rixos Hotel 2015 projeleri

Rixos Hotel 2015 projeleri

Başta Türkiye olmak üzere, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa’da 30 oteli ile hizmet veren lüks otel zinciri markası Rixos Hotels, zincirine 2020’ye kadar 30 yeni halka daha ekleyecek.

Rixos Grubu, Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 155 milyon liraya yeniledi!

Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük turizm yatırımcıları arasında yer alan Rixos Grubu, Hırvatistan'daki Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 20 milyon Euro, yani 155 milyon liralık yatırımla yeniledi ve kapılarını tekrar açtı.

Rixos Hotel'den Katar'da yeni proje!

Rixos Hotels, Qetaifan Island North'u geliştirilmesi ve yönetilmesi için Qetaifan Projects şirketi ile sözleşme imladı. Sözleşmeye göre, Rixos Hotels, Katar'daki otellerin, tema parkların, plaj alanlarının ve alışveriş alanlarının yönetimi ve işletilmesini sağlayacak.

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Rixos, Mardan Palace'a talip!

Antalya Kundu'daki hacizlik olan Mardan Palace Hotel, Rixos Oteller Grubu’nun işletmesine geçiyor.

Mardan Palace Hotel'in yeni sahibi kim olacak?

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Rixos Grubu’nun Mardan Palace Hotel ile ilgilendiğini yazdı. İşte o yazı...

Grand Ankara'nın Rixos ile olan sözleşmesi sonlandırıldı!

Ankara’nın en gözde otellerinden olan Grand Ankara Hotel'in Rixos ile olan sözleşmesi on yıl olmasına rağmen sözleşme süresinin yedinci yılında sonlandırıldı ve Rixos tabelası indirildi.

Rixos Hotels'ten Düşük Proteinli Hotel Projesi!

10 ülkede 27 oteli ile hizmet veren Rixos Hotels, 1 Haziran 2016 Ulusal Fenilketonüri (PKU) Farkındalık Günü’nde, Rixos Sungate’te uygulamaya başlayacağı ‘Düşük Proteinli Beslenme Hotel Konsepti Projesi’ni tanıttı.

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.

CVK 2015'te 250 bin kişiyi ağırladı!

CVK Park Bosphorus Hotel, 2015'te ağırladığı 250 bin misafir sayısıyla İstanbul'un en çok tercih edilen oteli oldu. Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, yıl genelinde yüzde 90'ın üzerinde doluluk oranına ulaştıklarını söyledi.

Hotel Aqua, En iyi First Choice oteli seçildi!

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

Ela Quality Resort Hotel'in 2015 değerlemesi yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Serik İlçesi'nde yer alan Ela Quality Resort Hotel tesisi (Daimi ve müstakil üst hakkı) ile ilgili gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

2015 Blue Day finalinde gayrimenkulün yıldızları bir araya geldi!

Gayrimenkulün Mavi Yıldızları 2015 Blue Day finalinde İstanbul'da bir araya geldi. 4 ayrı şehirden Coldwell Banker Profesyonellerinin katılımlarıyla düzenlenen Blue Day organizasyonlarının en büyüğü 30 Ekim 2015 tarihinde Steigenberger Hotel Maslak İstanb

Rixos Hotel 2015 projeleri Haberi

Rixos Hotel 2015 projeleri

BAE, Körfez ülkeleri, Karayipler ve Uzak Doğu’da yeni oteller açacaklarını anlatan Rixos Hotels Grubu CEO’su Buğra Berberoğlu, alanlarında liderliğe yürüyeceklerini söyledi. Rixox Hotels’in yeni dönem hedefleri ile ilgili Rixos Premium Göcek’te gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Buğra Berberoğlu, dünya turizmini olumlu ve olumsuz gelişmelerin yaşandığı coğrafyalar olmak üzere ikiye ayırdı. Tunus’ta yaşanan terör saldırısı, Çin ve Doğu Türkistan areasında yaşanan sorun, Mısır ve Yunanistan’da yaşanan gelişmelerin dünya turizmini olumsuz etkilediğini kaydenden Berberoğlu, olumlu gelişmeler arasında ise İran, Küba, Meksika ve ABD’da artan talebi gösterdi. Bu alanda Türkiye’nin 2023 hedeflerine de değinen Berberoğlu, yılda 35 milyon misafir ile 6’ncı sırada yer alan Türkiye’nin 2023’te 50 milyon turist, 50 milyar dolar gelir ile gelir düzeyi açısından dünyada ilk sırada olma hedefi olduğunu...