26 / 04 / 2024

Rixos Hotels en iyi listelerinde mi

Rixos Hotels en iyi listelerinde mi

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Rixos Grubu, Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 155 milyon liraya yeniledi!

Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük turizm yatırımcıları arasında yer alan Rixos Grubu, Hırvatistan'daki Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 20 milyon Euro, yani 155 milyon liralık yatırımla yeniledi ve kapılarını tekrar açtı.

Sianji Hotels'den Mısır'a 20 milyon dolarlık karma proje!

Sianji Hotels ve Mısırlı Boulevard Tourism Development Company ile Wellness arasında otel sözleşmesi imzalandı. Mısır’ın en ünlü turizm şirketlerinden Boulevard Tourism Development Company’nin sahibi Maged Shafik, Sianji Hotels’in yeni konseptinin ilk yabancı yatırımcısı oldu.

Rotana Hotels'den otelde ev konsepti!

Ortadoğu’nun en büyük turizm zincirlerinden biri olan Rotana Hotels, İstanbul’daki 4 oteliyle Türkiye’de hizmet veriyor. Otel odalarının içerisinde eve dair bir çok şey mevcut. 

Accor, Rixos için tekrar masada!

Rixos'un sahibi Fettah Tamince ile Accor Hotels yine masadaymış. Taraflar anlaşırsa Tamince'nin elindeki pay yüzde 25'e düşecek, çoğunluk hisse Accor Hotels'e geçecekmiş...

Rixos Hotel'den Katar'da yeni proje!

Rixos Hotels, Qetaifan Island North'u geliştirilmesi ve yönetilmesi için Qetaifan Projects şirketi ile sözleşme imladı. Sözleşmeye göre, Rixos Hotels, Katar'daki otellerin, tema parkların, plaj alanlarının ve alışveriş alanlarının yönetimi ve işletilmesini sağlayacak.

Choice Hotels dördüncü otelini Tekirdağ’da açacak!

Dünyanın en büyük konaklama zincirlerinden Choice Hotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.

Rixos Saadiyat Island kapılarını açtı!

Rixos Hotels, Abu Dabi'nin Saadiyat Adası'nda yeni bir yatırıma daha imza attı. Rixos'un Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki dördüncü oteli olan Rixos Saadiyat Island hizmete açıldı.

Wyndham Hotels Türkiye'deki otel sayısını 100'e çıkaracak!

Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden Wyndham Hotels Türkiye'deki 65 otel sayısını 2020'ye kadar 100'e çıkarmayı hedefliyor.

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Rixos Premium Dubai açıldı!

Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki üçüncü oteli olan Rixos Premium Dubai'yi, Jumeirah Beach Residence [JBR]'da açtı..

Rixos Hotels en iyi listelerinde mi Haberi

Rixos Hotels en iyi listelerinde mi


DÜNYANIN hızla büyüyen otel zincirlerinden biri olan Rixos Hotels, 2016 yılı boyunca dünya genelinde 1 milyonun üzerinde turistin oylamalarıyla yeni ödüllerin sahibi oldu. 


Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı. Aynı zamanda, 'Dünya'nın En İyi 25 Her Şey Dahil Resort Oteli' listesinde yer alıp, 'Orta Doğu'nun En İyi 10 Her Şey Dahil Resort Oteli' kategorisinde de birinci sıraya yerleşti.




Vatan...