28 / 03 / 2024

Rizede av turizmine yoğun ilgi

Rizede av turizmine yoğun ilgi

Profesyonel yabancı avcılar özellikle Rize ve Artvin'de çengel boynuzlu keçi avlayabilmek için binlerce TL harcıyor. Neredeyse turizmin her dalının yaşandığı Doğu Karadeniz Bölgesi profesyonel avcıların ve yaban hayatı gözlemcilerinin ilgisini çekiyor.

Artvin Şavşat Küçük Sanayi Sitesi işyeri yapım ihalesi 4 Temmuz'da!

Artvin Şavşat Sahara Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 20 adet işyeri yapım işi ihale ediyor. İhale 4 Temmuz'da gerçekleşecek..

Artvin Şavşat'ta 20 işyeri yapım işi ihalesi 4 Temmuz'da!

Artvin Şavşat Sahara Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Artvin Şavşat Sahara Küçük Sanayi Sitesi 20 işyeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 4 Temmuz'da gerçekleşecek...

Artvin Şavşat ve Ardanuç'ta acele kamulaştırma kararı!

Maliye Bakanlığı tarafından Artvin'de acele kamulaştırma yapılacak. Şavşat ve Ardanuç'taki 31 gayrimenkul karar kapsamında acele kamulaştırılacak...

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Avşar tarafından kuruldu. 

Artvin Şavşat'ta yabancı yatırımcıların arsa aldığı iddiası mecliste!

Artvin'in Şavşat ilçesinde yabancı yatırımcılar tarafından arsa alındığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar'ın kiracısı çıktı!

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar'ın kiracısı çıktı. Ilıcalı, Hülya Avşar'ın Riva'daki arazisini 3-4 yıldır depo olarak kullanıyormuş...

Avşa İnşaat Dekorasyon Proje Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşa İnşaat Dekorasyon Proje Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Avcıl ve Tayfun Şahin ortaklığında kuruldu.

Turnkey Avıatıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnkey Avıatıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Burak Şahin tarafından Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

V. Murad Av Köşkü hamamının restorasyonuna tepki!

2014 yılında başlayan inşaat çalışmaları sonrasında V. Murad Av Köşkü'nün son görünümü tepki topladı. Hamam restorasyon sonrası ‘oldukça modern’ bir görünüme kavuştu. 

Hülya Avşar Sarıyer'deki evinin 3 katını kiraya verecek!

Ablasının Sarıyer'deki evinde oturan Helin Avşar, tek yaşamaktan sıkıldı. Ablası Hülya Avşar, evin 3 katının kiraya vermeye karar verdi.

Konya Avşar TOKİ 2. Etap'ta kuralar 15 Haziran'da çekilecek!

TOKİ tarafından Konya'nın Avşar Mahallesi'nde inşa edilen 2. etap konutlarında sona yaklaşılıyor. Projede 15 Haziran'da kura çekimi gerçekleşecek.

Hülya Avşar kızı Zehra'nın mimar olmasını istiyor!

Hülya Avşar , kızı Zehra’nın mimar olmasını istediğini açıkladı. Avşar, Mimar olmasını çok istiyordum, bu savaşı kazanacağım" dedi.

Rizede av turizmine yoğun ilgi Haberi

Rizede av turizmine yoğun ilgi

Türkiye Turizm Derneği Başkan Yardımcısı Kasım Ekşi, turizmin neredeyse her dalının yaşandığı Rize'de gelişen turizm imkanları ve alt yapısı ile turizmin 12 aya yayıldığına dikkat çekip, "Küresel ısınmanın artması özellikle yaz aylarında turistlerin serin olan yaylaları tercih etmesine neden oluyor. Arap ülkeleri gibi sıcak ülkelerden her geçen yıl katlanarak artan bir turist akını var. Din, doğa, su, doğa sporları, termal, kara ve akarsu avcılığı, kuş ve yaban hayati gözlemciliği gibi bir çok alternatif turizm dalını bölgemizde görmek mümkün. Alternatifin bol alması gelişen kış turizmi bölgemizde turizm sezonunun 12 aya yayılmasını sağlıyor" dedi. 


BİR KEÇİ İÇİN BİNLERCE TL ÖDÜYORLAR


 Ekşi, Rize'nin son yıllarda profesyonel avcıların da uğrak yeri olduğunu ifade ederek, "Bölgemiz sahip olduğu coğrafi özellikler ve yaban hayati çeşitliliği açısından profesyonel...