25 / 04 / 2024

Rk Grup adres

Rk Grup adres

Rk Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Rauf Kuru tarafından kuruldu.

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Sakat tarafından kuruldu.

Blue Life'ta hemen teslim villalar!

Blue Life İzmir’in hem yeşili hem mavisiyle ünlü ilçelerinden biri olan Yeni Foça Burunucu’nda, Öztürk Grup İnşaat farkıyla inşa edildi. Blue Life'ta hemen teslim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Rk Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Rauf Kuru tarafından kuruldu.

Aslantürk Grup İnşaat Restorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aslantürk Grup İnşaat Restorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Aslantürk tarafından kuruldu.

Regnum Golf Country Bodrum'da 55 villa satıldı!

Regnum tarafından Bodrum'da inşa edilen Regnum Golf&Country'de 55 villa satıldı. Regnum Onursal Başkanı, Öztürk Grup ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, yatırımın detaylarını anlattı.

Regnum Golf Country Bodrum fiyat!

Regnum Golf Country Bodrum fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Öztürk Grup tarafından hayata geçirilen projede 275 konut bulunuyor.

Regnum Golf Country Bodrum'da hemen teslim villalar!

Öztürk Grup imzası taşıyan Regnum Golf & Country projesi Bodrum'da hayata geçirildi. 275 konuttan oluşan projede ilk etap teslimleri başladı.

Ortadoğu Grup, Türkiye için Türk Lirası dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Dövizlerinizi Türk lirasına çevirin' çağrısı üzerine Türkiye ekonomisine destek vermek isteyen Ortadoğu Grup, Türkiye'nin en büyük aile oteli Wome Deluxe'te, sadece Türk lirası ile satış yapacağını açıkladı.

Fuzul Grup konut satışında Türk Lirası dönemine geçti!

Fuzul Grup, konut satışında tamamen Türk Lirası dönemine geçti. Yabancıya satışta bile doların kullanılmaması kararını aldı…

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres!

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Bakırköy City adres bilgileri!

Bakırköy City adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği proje Beyaz İnşaat imzası ile yükseliyor.

Bakırköy City Kartaltepe adres!

Bakırköy City Kartaltepe adres bilgilerine göre proje, Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi üzerinde bulunuyor. Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 165 daire ve 33 dükkan yer alıyor.

YPT Grup Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

YPT Grup Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Oktay Erim Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 60 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Rk Grup adres Haberi

Rk Grup adres

Rk Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Rauf Kuru tarafından kuruldu.

Rk Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...