25 / 04 / 2024

ronaldo lüks villası

ronaldo lüks villası

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo Marbella'dan 1.3 milyon sterlin'lik bir villa satın aldı. Ünlü futbolcu Conor McGregor'a komşu oldu. İşte Ronaldo'nun lüks villası...

Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası görenleri hayran bıraktı! 

Başarılı sunucu Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası sosyal medyada gündem oldu. 800 metrekarelik villa görenleri adeta hayran bıraktı. 

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla yıllara meydan okuyan süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon liraya sattı. 

Süperstar Ajda Pekkan 40 milyon liralık lüks villasını satmaktan vazgeçti! İşte sebebi...

Ajda Pekkan, üç yıl önce 40 milyon liraya satışa çıkardığı Zekeriyaköy'deki lüks villasını satmaktan vazgeçti.

İş insanı Sadettin Saran Göktürk Kemer Country'deki lüks villasını 290 milyon liraya satıyor!

Saran Holding'in ve S Sport'un sahibi iş insanı Sadettin Saran lüks dev villasını 290 milyon liraya satılığa çıkardı. İşte lüks villanın ayrıntıları...

Ferman Toprak Beykoz'daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

Ferman Toprak, Beykoz'daki lüks villasının tadilatı için çağırdığı işçilere sözlü tartışmanın ardından sopa ve silah kabzasıyla saldırdığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Frank Sinatra'nın Kaliforniya’daki villası satılıyor!

ABD’li efsane şarkıcı Frank Sinatra Kaliforniya'da bulunan lüks villası 4,25 milyon dolara (29 milyon lira) satılığa çıkarıldı. 

Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor!

Hollywood'un en nüfuzlu oyuncu, yönetmen ve yapımcılarından biri olan Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor. Sylvester Stallone'nin evi için istediği fiyat ise tarihe geçti.

Ceylan lüks villasını satıyor! 

Şarkıcı Ceylan 2017'da Bodrum Yalıkavak'ta satın aldığı lüks villasını satılığa çıkardı. Ünlü türkücü villası için 7 milyon TL istiyor.

Murat Övüç'ün lüks villası soyuldu!

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün Silivri'deki lüks villası soyuldu. Övüç, lüks villasından 147 bin dolar ve değerli takı eşyalarının çalındığını iddia ederek polise başvurdu.

ronaldo lüks villası Haberi

ronaldo lüks villası

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, Marbella'dan aldığı 1.3 milyon sterlin'lik (yaklaşık 9 milyon TL) yeni villasıyla, İrlandalı karma dövüş sanatları ustası Conor McGregor'a komşu oldu.

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, İspanya'nın Marbella şehrinde 1.3 milyon sterlin'e bir villa aldı.Ronaldo bu 4 odalı villayı da satın alarak 27 milyon sterlinlik mülk imparatorluğuna bir yenisi ekledi. 


Ronaldo'nun villası yeni teknoloji ile inşa edildiği için kullanım açısından oldukça rahat. Villada manzaralı havuzdan sinema odasına kadar her şey mevcut. 


Ünlü futbolcu yeni villasında kız arkadaşı Georgina Rodriguez ile yaşayacak. Ayrıca Ronaldo, sadelikten yana olduğu için villanın dekorasyonunda gereksiz aksesuar ve abartı detaylar istemiyor.

  

Ünlüler nerede oturuyor?

Adası olan 17 ünlü!

Gayrimenkul...