26 / 04 / 2024

Rönesans Gaziantep Şehir Hastanesi hisse

Rönesans Gaziantep Şehir Hastanesi hisse

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Rönesans Holding'ten şehir hastaneleri açıklaması!

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesinin Danimarkalı ISS şirketine satılması ile ilgili açıklama yaptı. 

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in yollarını Rönesans Grup yapacak!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” ihalesini, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı yapan Rönesans Grup aldı. 

Rönesans Holding: Yatırım devi!

Rönesans Holding’i artık sadece inşaat üzerinden tanımlamak doğru değil. En doğru ifadeyle faaliyet alanı şehir hastanelerinden enerjiye ve gayrimenkule uzanan dev bir yatırım holdingi...

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

Samsun Şehir Hastanesi ihalesini Rönesans kazandı!

Kamu Özel Ortaklıkları (PPP) yöntemiyle yapılacak Samsun Şehir Hastanesi ihalesini, kentin en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Piazza AVM'yi de Samsun'a kazandıran Rönesans konsorsiyumu kazandı.

Rönesans Rusya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Rönesans Rusya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Bahadır Şerbetçi Şube Müdürlüğü'nde 331 bin 500 TL sermaye ile 14 Eylül'de Ataşehir, Batı Ataşehir, Küçükbakkalköy Caddesi'nde açıldı.

Rönesans Holding İkitelli Şehir Hastanesi'ni satın aldı!

Temeli Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle atılan İkitelli Sağlık Kampüsü'nün hisselerini Rönesans Holding satın aldı. Sağlık kampüsünün, 10 bin çalışanı ile günlük 100 bin ziyaretçiye hizmet vermesi öngörülüyor...

Daikin Türkiye merkez ofisini Rönesans Tower’a taşıdı!

Daikin Türkiye Genel Müdürlük merkez ofisini Daikin Ataşehir’deki Rönesans Tower’a taşıdı. Rönesans Tower, İstanbul Anadolu Yakası’nın önemli iş merkezlerinden biri olan Kozyatağı-Ataşehir’de yer alıyor.

Rönesans Holding'ten Yozgat Şehir Hastanesi yatırımı!

Yozgat Şehir Hastanesi'nin finansal kapanışının İmza töreni Çırağan Sarayı'nda yapıldı. Törene Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı ipek Ilıcak Kayaaip ve diğer holding yöneticileri katıldı.

Rönesans Sağlık'ın Yozgat Şehir Hastanesi finansal kapanış imza töreni 2 Haziran'da!

Rönesans Holding Grup Şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım olarak, kamu özel ortaklığı ile yapılan şehir hastaneleri projeleri için (Public Private Partnership-PPP) önemli bir adım daha atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Gaziantep Şehir Kimliği Çalıştayı perşembe günü!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek olan Gaziantep Şehir Kimliği Çalıştayı 16 Nisan 2015 Perşembe Günü Şehitkamil Kültür Merkezi'nde yapılacak...

Rönesans Gaziantep Şehir Hastanesi hisse Haberi

Rönesans Gaziantep Şehir Hastanesi hisse

Rönesans Sağlık Yatırım, kamu-özel işbirliği (PPP) projesi olan Gaziantep Şehir Hastanesi'nde İtalyan Webuild ve Kayı İnşaat'ın tüm hisseleri ile Koreli Samsung C-T'nin yüzde 2'sinden meydana gelen toplam yüzde 51 hissenin sahibi olmak amacıyla anlaşma imzaladı. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; yatırım bedeli 636 milyon Euro olarak belirtilen 1.875 yataklı Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşasını WeBuild, Kayı İnşaat, Samsung C-T ve Actus Portföy'den oluşan dörtlü bir konsorsiyum üstlenmişti.

Konsorsiyum, bir kısmı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile Avrupa Yatırım Bankası'ndan (EIB), bir kısmı ise Korea Eximbank ile K-Sure tarafından sağlanan garantiyle yaklaşık 480 milyon Euro tutarında proje finansmanı kredisini 2017'de temin etti.

Şirketler arasındaki görüşmelere ilişkin bilgi sahibi iki kaynağın aktardığı bilgiye göre; Rönesans'ın hisse alımına ilişkin anlaşma imzalanırken, kredinin de...