28 / 03 / 2024

ruhsatlı jeotermal saha ihalesi bursa

ruhsatlı jeotermal saha ihalesi bursa

Bursa İl Özel İdaresi Sağlık ve Çevre Daire Başkanlığı, Bursa’nın Gemlik İlçesi Merkez mevkinde yer alan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat sahalarını ihale yoluyla aramaya açacak...

Denizli'de 33 jeotermal saha ihalesi!

Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Denizli'de bulunan 31 adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, 2 adet jeotermal işletme ruhsatlı sahayı ihale edecek. İhaleye en son başvuru 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Kayseri Kocasinan'da jeotermal kaynak alanı ihalesi 21 Mart'ta!

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kocasinan İlçesinde bulunan jeotermal kaynak arama ruhsatlı sahayı ihaleye çıkarıyor. İhalesi 21 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek.

Kayseri Kocasinan'da jeotermal kaynak alanı ihalesi!

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kocasinan'da bulunan Jeotermal Kaynak arama ruhsatlı sahayı ihaleye çıkarıyor. İhalesi 29 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Alanın ihale bedeli 28 bin 467,99 TL olarak belirlendi.

4 ilde ruhsatlı jeotermal alan ihaleye çıkıyor!

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Kırklareli, Tekirdağ, Aksaray ve Nevşehir'de bulunan ruhsatlı jeotermal alanı ihaleye çıkardı. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Bursa'da 3 jeotermal saha ihaleye çıkıyor!

Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İnegöl ve Orhangazi'de 3 jeotermal sahayı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalelerin son teklif verme tarihi 24 Aralık 2015 olarak belirlendi.

İstanbul Valiliği'nden 14 jeotermal saha ihalesi!

İstanbul Valiliği, Beykoz, Çatalca, Arnavutköy, Sarıyer, Eyüp, Avcılar ve Maltepe'de bulunan 14 adet Jeotermal Kaynak Arama ruhsatlı sahayı ihaleye çıkarıyor.

Kırşehir'de 3 jeotermal saha ihaleye çıkıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Merkez ve Mucur'da bulunan 3 jeotermal kaynak arama ruhsat sahalarını ihaleye çıkardı. Söz konusu alanların ihaleleri 3 Kasım 2015 tarihinde yapılacak.

Bolu'da 15 jeotermal saha ihale edilecek!

Bolu İl Encümeni Başkanlığı, Bolu'da bulunan 15 adet jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahasını ihaleye çıkarıyor. Söz konusu ihale 20 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Ereğli'de halı saha yenileme çalışmaları tamamlandı!

Ereğli Belediyesi, Kışla’daki spor tesislerde bulunan ve zemin değişimi zorunlu hale gelen iki ayrı kapalı halı sahanın yenilenmesi çalışmalarını tamamladı. Kulüp takımlarının idmanlarını yapabileceği saha, halkın kullanımına da açıldı.

Konya'da 7 jeotermal kaynak alan ihalesi yapılacak!

Konya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, 7 adet jeotermal kaynak alanı ihaleye çıkarıyor. İhaleleri 22 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmet alımı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

1939 yılında İnönü Stadyumu için ayrılan saha dar geliyor!

1939 yılında İstanbul Belediyesi'nin Dolmabahçe'de Istabl-ı Amire binalarının bulunduğu yerde yapmayı düşündüğü stadyuma ayrılan saha dar geliyormuş. Gazhaneden bir miktar arazinin stad için alınması gündeme gelmiş.

1939 yılında Beyazıt'da denizi gören bir saha açılacak!

1939 yılında Beyazıt Meydanı, Henri Prost'un tanzim ettiği plana göre yeniden şekil alacakmış. Prost'un planına göre, Beyazıt Meydanı'nda bulunan dükkanlar kaldırılacakmış ve denizi gören bir saha açılacakmış.

ruhsatlı jeotermal saha ihalesi bursa Haberi

ruhsatlı jeotermal saha ihalesi bursa


Bursa İl Özel İdaresi Sağlık ve Çevre Daire Başkanlığı, Bursa’nın Gemlik İlçesi Merkez mevkinde yer alan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat sahalarını ihale yoluyla aramaya açacak. 


Bursa İl Özel İdaresi’nin ruhsatlı jeotermal saha ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Bursa İl Özel İdaresi Sağlık ve Çevre Daire Başkanlığı, Bursa’nın Gemlik İlçesi Merkez Mevkiinde yer alan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat sahalarını ihale yoluyla aramaya açacak. Jeotermal kaynak için muhammen bedel 68 bin 465 TL olacak. Geçici teminat bedeli ise 2 bin 53 TL olarak belirlendi. İhale açık artırma usulüyle 26 Şubat 2014 tarihinde saat 15.00’de gerçekleştirilecek. İhaleye girecek olan isteklilerin şartname ve eklerini, 200 TL bedel karşılığında satın almaları zorunlu olacak. Şartname bedeli,...