28 / 03 / 2024

rusya beyaz çimento

rusya beyaz çimento

Rusya’nın Türkiye’den ithal ettiği gri çimentoya yasak getirmesi durumunda Rusya pazarının fazla etkilenmeyeceği ancak beyaz çimentoda sorun yaşayacağı bildirildi.

Çimento fiyatları cep yakıyor! Güncel beyaz ve gri çimento fiyatları ne kadar? İşte 7 Kasım 2022 çimento fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan çimento fiyatları araştırılıyor. Güncel çimento fiyatlarındaki yükseliş sektörü etkilemeye devam ediyor. Çimento fiyatları resmen cep yakıyor. Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? 50 kg torba çimento fiyatı ne kadar? İşte 7 Kasım 2022 çimento fiyat lis

Dünyayı kasıp kavuran krizde yeni perde. Otomobilden, beyaz eşyaya yeni zamlar kapıda

Otomotiv sektörüyle başlayan çip krizi beyaz eşya başta olmak üzere bütün teknolojik ürünleri etkisi altına almaya devam ediyor. Rusya Ukrayna savaşının da patlak vermesiyle tüm dünyayı kasıp kavuran çip krizinin daha da derinleşeceği tahmin ediliyor.

Rusya - Ukrayna krizi Çimento sektörünü vurdu! Kriz kapıda!

Türkiye çimento sektörünün çatı örgütü TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan Bozay, “Rusya- Ukrayna krizinin çimento sektörünü nasıl etkilediğini açıkladı. İşte konu ile ilgili dikkat çeken detaylar...

Çimento fiyatları 2021!

Çimento fiyatları, çimentonun özelliklerine, türüne ve kullanılacağı bölgeye göre değişkenlik gösteriyor. Peki, 2021 yılında beyaz çimentonun fiyatı ne kadar? İşte çimento fiyatları 2021...

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

Çimsa, Las Vegas’taki World of Concrete (WOC) Fuarı’na katıldı!

Sabancı Holding ortağı Çimsa, 4-7 Şubat arasında gerçekleşen Las Vegas’taki Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 2020 World of Concrete (WOC)’ya katıldı. Fuarda Amerika pazarında yoğun ilgi gören beyaz çimento ve özel ürünler tanıtıldı.

Çimsa, İspanya'daki Bunol'un satın alma sözleşmesini imzaladı!

Sabancı Holding iştirakleri arasında yer alan Çimsa, İspanya’daki beyaz çimento fabrikası Bunol’u 180 milyon dolar bedelle satın alınması konusunda anlaşmaya vararak satın alım sözleşmesi imzaladı.

Sabancı Holding çimento devini satın aldı!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa'nın satın almak için görüşmeler yaptığı Meksikalı Cemex Espana S.A.'nın sahip olduğu Bunol Beyaz Çimento Fabrikası için imzalar atıldı. 

ABD’nin çimento ihtiyacının yüzde 7,5’ini Türkler karşılıyor!

Türk çimentocular özellikle katma değerli ‘beyaz çimento ile ABD’nin çimento ihtiyacının yüzde 7,5’ini karşılar hale geldi.

Çimsa’da formülün adı ile yeni bir dönem başlıyor!

Çimsa, sektöre örnek oluşturan ar-ge gücü sayesinde, gri çimentonun yanı sıra beyaz çimento ve kalsiyum alüminat çimentosu gibi özel ürünlerle global bir marka olmaya devam ediyor.

Çimsa çimento sektörüne örnek ve öncü oluyor!

Çimsa, sektöre örnek oluşturan ar-ge gücü sayesinde, gri çimentonun yanı sıra beyaz çimento ve kalsiyum alüminat çimentosu gibi özel ürünlerle global bir marka olmaya devam ediyor.

Rahmi Çuhacı: Çimento ve demir sektöründe sıkıntılar var!

Çuhacı, inşaat sektörüne tedarik sağlayan çimento ve demir sektöründe sıkıntıların olduğuna işaret ederek, "Libya, Rusya, Mısır, Suriye ve Irak gibi pazarlarda sorun var. Elimizde bir Afrika kaldı. Onu da Çin ve İran alırsa bize bir şey kalmayacak." dedi.

Rusya IC İçtaş’ın üst düzey yönetimine rota vermedi!

Rusya’da İtalyan Astaldi’yle birlikte toplam 3.4 milyar Euro’luk iki yol projesi devam eden IC İçtaş’ın patronu Çeçen, “Oğlum ve yöneticilerimizin bulunduğu özel uçağı beklettiler. Beyaz Rusya üzerinden geldiler” dedi.

rusya beyaz çimento Haberi

rusya beyaz çimento

SMPRO şirketinin Pazarlama Müdürü Evgeny Vısotsky, “Türkiye’den yapılan beyaz çimento ithalatı payı yüzde 40. ilk 10 ayda 70 bin ton beyaz çimento Türkiye’den ithal edildi. Türkiye’den çimento ithalatı durdurulduğunda Rusya’da kısa süreli çimento sıkıntısı yaşanacak”...