26 / 04 / 2024

sabuncubeli tüneli açıldı mı

sabuncubeli tüneli açıldı mı

Başbakan Binali Yıldırım Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor...

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında iki tüp şeklinde yapımı gerçekleşen 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Dünyanın 3. en uzun çift tüplü tüneli Zigana Tüneli açıldı!

Dünyanın üçüncü, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olarak hayata geçirilen Zigana Tüneli açıldı.

Hasankeyf-Gercüş Tüneli açıldı! Hasankeyf-Gercüş Tüneli kaç liraya mal oldu? 

Hasankeyf-Gercüş-Midyat arasındaki mesafeyi kısaltacak olan Hasankeyf-Gercüş Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzaktan bağlantı ile katılım gösterdiği törenle bugün açıldı. İşte Hasankeyf-Gercüş Tüneli ile ilgili detaylar...

Silahtarağa Tüneli açıldı!

Eyüpsultan ve Silahtarağa bölgesindeki trafik yoğunluğunu azaltması için inşa edilen Silahtarağa Tüneli, açıldı.

Ovit Tüneli açıldı!

14,3 kilometre ile Türkiye'nin en uzun, dünyanın 2'nci uzun çift tüplü kara yolu tüneli olan Ovit Tüneli ulaşıma açıldı. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Ferhat Tüneli açıldı!

Ferhat Tüneli Açılış Töreni'nde konuşan Başbakan Yıldırım, daha önce temel atma töreninde de bulunduğu Ferhat Tüneli'nin hayırlı olmasını diledi..

Amasya Ferhat Tüneli açılıyor!

Amasya'da "çılgın proje" olarak adlandırılan ve 35 milyon TL'ye mal olan Ferhat Tüneli, Başbakan Yıldırım'ın katılacağı törenle hizmete açılacak.

Kasımpaşa-Hasköy Tüneli açıldı!

Kasımpaşa-Hasköy Tüneli açıldı. Açılış töreninde konuşan Başbakan Yıldırım, "İstanbul'un bu bölgedeki trafiğine önemli bir rahatlama sağlayacaktır" dedi. 

Sabuncubeli Tüneli'nde sona yaklaşıldı!

İzmir-Manisa arasında yapımı süren Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabuncubeli Tüneli'nde İzmir'den sonra Manisa da ışığı gördü.

Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek!

150 milyon TL’ye mal olan Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek. Tünelin 8 Eylül Cuma gecesi Binali Yıldırım’ın katılımıyla ışık gördü töreni gerçekleşecek.

Sabuncubeli Tüneli 2018 yılında hizmete girecek!

Manisa'nın kurtuluşu ile İzmir'in kurtuluşunun bağlandığı gece, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla Sabuncubeli Tüneli'nde 'Işık Gördü' töreni gerçekleştirilecek.

Sabuncubeli Tüneli'nde sona gelindi!

İzmir ile Manisa arasındaki yolculuğu 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli'nde kazı işleminin yüzde 97'si tamamlandı. Ekipler, iki şehri birbirine bağlayacak tünelin kalan 264 metresini bitirmek için gece gündüz çalışıyor.

Sabuncubeli Tüneli'nin yüzde 91'i tamam!

İzmir'in 35 projelerinden biri olan İzmir-Manisa arasında yapımın süren Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar bitme aşamasına geldi. Yüzde 91'i tamamlanan tünelde ilk ışık 8 Eylül 2017’yi 9 Eylül 2017’ye bağlayan gece görülecek.

sabuncubeli tüneli açıldı mı Haberi

sabuncubeli tüneli açıldı mı

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir-Manisa yolunu birbirine bağlayan Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları'nın açılışını yaptı. Hürriyet gazetesinde ye alan habere göre, Yıldırım açılış töreni öncesi Manisa tarafından tünele girdi, tünelde makam aracını kendisi kullandı.

Binali Yıldırım, konuşmasına "Duyduk duymadık demeyin, Sabuncubeli Tünellerini açıyoruz, bir hayal daha gerçeğe döndü. Bu büyük eseri bölgeye kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." sözleriyle başladı.

Törenle beş ayrı projenin daha açılışını gerçekleştireceklerini belirten Yıldırım, "Türkiye'nin aydınlık yarınlarını müjdeleyen Sabuncubeli Tüneli hayırlı, uğurlu olsun. İzmir'in, Manisa'nın güzel insanları İzmir'in milletvekili olmaktan, Meclis'te bu güzel şehri temsil etmekten büyük bir bahtiyarlık duyuyorum." diye konuştu.

İzmir'in Türkiye'nin gözbebeği olduğunu ifade eden Yıldırım, büyük bir projeyi İzmir'e kazandırdıkları için büyük mutluluk, sevinç yaşadıklarını söyledi.

Binali Yıldırım, projenin İzmir'e, Manisa'ya hatta İstanbul'a kadar olan...