28 / 03 / 2024

Sacit Eyüpoğlu özgeçmiş

Sacit Eyüpoğlu özgeçmiş

Sacit Eyüpoğlu, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Ümraniye Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Ümraniye Belediye Başkan adayı Sacit Eyüpoğlu kimdir? İşte Sacit Eyüpoğlu'nun biyografisi...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Asgari ücrette yeni gelişme! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? İşte son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı şekilde gerçekleşen görüşme sonrası konuşan Atalay, "Asgari ücretle ilgili bir şey gündeme geldi mi?" sorusuna da cevap verdi.

Gaziantep Şahinbey için son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Gaziantep Şahinbey ilçesi Bey ve Eyüpoğlu mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bölge yenileme alanı ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 31856 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Hib360 Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hib360 Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Eyüpoğlu ve Mustafa Davut Öğüt tarafından kuruldu.

Kira sorunu çözülüyor mu?

Bursadabugün köşe yazarlarından Feridun Eyüpoğlu bugünkü köşe yazısında kira sorunlarını kaleme aldı. 

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Mayar Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mayar Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Eyüpoğlu tarafından kuruldu.

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Sacit Eyüpoğlu özgeçmiş Haberi

Sacit Eyüpoğlu özgeçmiş

Sacit Eyüpoğlu kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. 


CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Ümraniye Belediye Başkan adayı Sacit Eyüpoğlu oldu. Peki Sacit Eyüpoğlu kimdir?


Sacit Eyüpoğlu biyografi..

Sacit Eyüpoğlu, 1955 Trabzon doğumlu.1994-1999 İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, 1994-1999 CHP Ümraniye Belediye Meclis üyeliği. yaptı. 


2009 CHP Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Yeni Türkiye Partisi Ümraniye ilçe Başkanı ve kurucusudur. Türkiye Değişim Hareketi Ümraniye ilçe Başkanı ve kurucusudur. 


1994-1999 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Komisyon Üyeliği yaptı.Eyüboğlu Eğitim ve Kültür Vakfı Kurucu ve Başkanıdır. Trabzonspor Kongre üyesi. Lise mezunu ve serbest ticaret...