18 / 04 / 2024

Şadi Yazıcı projeleri

Şadi Yazıcı projeleri

Şadi Yazıcı, "Yaşam konusunda ayrıcalıklı bir ilçe olmasını istiyoruz" diyor. Hedefi; deniz, eğitim, sağlık denilince ilk akla gelen ilçe olmak.

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Şadi Yazıcı'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki deprem ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı. Yazıcı, Tuzla ilçesinin yüzde 98 oranında planlı bir ilçe olduğuna vurgu yaptı.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan metro tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmasında Tuzla metrosunun açılma tarihinin farklı olduğunu dile getirerek metro inşaatının son durumu hakkında bilgi talep etti. 

Şadi Yazıcı'dan İBB'ye kreş açıklaması: 88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde onaylanmayan ve bunun üzerine ‘İBB’nin kreş yapmasına engel’ başlıklı algı çalışmalarını yanıtladı. Şadi Yazıcı, İBB’ye “88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz. Ruhsatı da verebilirsiniz donatı alanlarında" dedi.

Şadi Yazıcı'dan kentsel dönüşüm ve deprem tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, son 6-7 yılda yüzlerce daireyi dönüştürdüklerini belirterek, “Bu kadar dönüşüm yaparken, ‘Başkanım ne sorun yaşıyorsunuz?' diye sorulmadan sadece ve sadece eleştirdiniz. Bir bina yıkılacaksa üç beş kişinin rant kavgasına asla müsaade etmeyeceğim" dedi.

Şadi Yazıcı’dan Ekrem İmamoğlu'na Tuzla metrosu çağrısı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kaynarca - Pendik - Tuzla Metro Hattı'yla ilgili olarak, "Metro’nun da sahile kadar uzatılmasını bekliyoruz" dedi.

Şadi Yazıcı’dan CHP’ye betonlaşma tepkisi!

Tuzla Belediye Meclisi’nde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Grubunun öne sürdüğü, “Tuzla’yı betonlaştırıyorsunuz” eleştirilerine tepki gösterdi. 

Başyazıcı Grubu'ndan Maltepe'ye 70 milyon TL'lik proje!

Kayseri'nin köklü gayrimenkul firmalarından olan Başyazıcı Grubu projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, 'Başyapıt Dragos'u Maltepe'de hayata geçiriyor.

Şadi Yazıcı: 300'ün üzerinde proje Tuzla'da gerçekleşti!

Şadi Yazıcı, "Yaşam konusunda ayrıcalıklı bir ilçe olmasını istiyoruz" diyor. Hedefi; deniz, eğitim, sağlık denilince ilk akla gelen ilçe olmak.

Şadi Yazıcı: Havaray için girişimlerimizi sürdürüyoruz!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Konuşan Türkiye programının canlı yayın konuğu oldu. Tuzla’daki gelişim ve değişimi dinleyenlerle paylaşan Başkan Yazıcı, sosyal medya kanalıyla iletilen soruları da yanıtladı.

Şadi Yazıcı'dan Tuzla Sahil projesindeki rant iddiasına yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Tuzla Sahili'ne yapılacak olan düzenleme ile ilgili ortaya çıkan asılsız iddialarla Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'dan cevap geldi.

Yazıcık Konutları 4 ay sonra tamamlanacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Gaziantep Yazıcık Konutları 4 ay sonra tamamlanacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Şadi Yazıcı projeleri Haberi

Şadi Yazıcı projeleri


Tuzla son yıllarda yapılan projelerle tercih edilen ilçelerden biri olmayı başardı. Hizmet ve projede iddialı olduğunu söyleyen AK Partili Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Kentimizin yaşam konusunda ayrıcalıklı bir ilçe olmasını istiyoruz" diyor. Hedefi ise; deniz, eğitim, sağlık denilince ilk akla gelen ilçe olmak. 


Tuzla da 2. döneminiz. 

Sizinle ilçede neler değişti? 

Tuzla, İstanbul'un en ucundaki dezavantajlı ilçelerdendi. Beş organize sanayi bölgesi, tersaneler, deri sanayisi, mezbahalar ve arıtmanın burada olmasının olumsuzluklannı yaşıyorduk. 


Alışveriş, gezme, eğlence imkanlan olmayan ilçemiz bizimle bunlara kavuştu. 

Şimdi İstanbul'un en tercih edilen ve gün geçtikçe nüfusu artan bir ilçesi olduk. Tuzla'daki yaşam standartı diğer ilçelerin çok üzerine çıktı. 


Bunu nasıl başardınız? 

Kente ve insana dokunan sosyal belediyecilik anlayışımızla. Fakir, engelli, yetim, kimsesiz, yaşlı herkesin yanındayız. 

Altı ayda bir yaptığımız anketlerde nüfusun yüzde...