24 / 04 / 2024

Sadoğlu Yapı Taahhüt İnşaat

Sadoğlu Yapı Taahhüt İnşaat

Sadoğlu Yapı Taahhüt İnşaat Harfiyat Otomotiv Gıda Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Hasan Günan tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.

Ccg Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ccg Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Abbas Can Köseoğlu tarafından kuruldu.

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hatice Çiftci tarafından kuruldu.

Statika Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Statika Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Kan tarafından kuruldu.

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Bayramoğlu  ve Fazıl Ali Moralı tarafından kuruldu.

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Öztürk ve Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Haydaroğlu Mühendislik Proje Yapı Taahhüt Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haydaroğlu Mühendislik Proje Yapı Taahhüt Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Karaismailoğlu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaismailoğlu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Yıldız ve Zeki Karaismailoğlu tarafından kuruldu.

Be İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eser Semizoğlu ve Mehmet Birol Çelik tarafından kuruldu.

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Aliefendioğlu ve Mehmet Haluk Üner ortaklığıyla kuruldu.

Karil Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Karil Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Osman İldeniz ve Serhat Karadaban ortaklığıyla kuruldu.

Baumek Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumek Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aksu tarafından kuruldu. 

Deray Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Deray Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendk'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Ay tarafından kuruldu. 

Promax Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promax Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kalkacan tarafından kuruldu...

Sadoğlu Yapı Taahhüt İnşaat Haberi

Sadoğlu Yapı Taahhüt İnşaat

Sadoğlu Yapı Taahhüt İnşaat Harfiyat Otomotiv Gıda Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Hasan Günan tarafından  100 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.


Sadoğlu Yapı Taahhüt İnşaat Harfiyat Otomotiv Gıda Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü  yapı taahhüt inşaat işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek Mesken,toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondajkuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, 2- Her türlü yapı ve inşaat malzemelerinin,...