24 / 04 / 2024

safi holding İzmir Limanı

safi holding İzmir Limanı

543 milyon dolarlık ihale bedeliyle Derince Limanı’nın işletmesini alan Safi Holding, 350 milyon dolarlık yatırıma başlıyor. Limancılıkta küresel oyuncu olmayı hedefleyen Safi, yurtiçinde ve yurtdışında yeni yatırımlar planlanıyor.

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

Zorlu Holding’in İzmir’de yapacağı gökdelen için kat kararı bekleniyor!

Zorlu Holding’in İzmir’in kalbi Konak’a 60 kat olarak inşa etmeyi planladığı gökdelen için Kent Estetik Kurulu'nun kaç kat olacağı yönündeki kararını kısa sürede açıklanacak. Karar beklenirken, Zorlu’nun 60 kat olması yönünde baskı yaptığı ileri sürüldü.

Türkerler Holding Göztepe’ye 4. kez sponsor oldu!

Türkerler Holding,  Göztepe Kulübü  ile 4. Kez sponsorluk anlaşmasına imza attı. Göztepe, Süper Lig’de bu sezon formasında  göğüste “Türkerler” şortta ise "Mahall bomonti İzmir” logoları ile oynayacak...

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

Mahall Bomonti İzmir lansmanı 13 Temmuz'da!

Enerji, sağlık, doğalgaz ve inşaat başta olmak üzere ülkemiz ekonomisine pek çok alanda değerli katkılar sağlayan Türkerler Holding, İzmir’de yer alan Mahall Bomonti projesini basına lanse edecek. 

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Türkerler Holding İzmir ve Ankara projelerinde yüzde 20 indirim!

Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde başlattığı kampanya yoğun ilgi gördü. Projelerde peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor. 

Kuzu Holding'ten İzmir'e yatırım atağı!

Büyük inşaat gruplarından biri olan Kuzu Holding, rotasını İzmir'e çevirdi. Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, "İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım planımız var" diye açıklama yaptı.

Türkerler Holding yeni projeler hazırlığında!

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini hayata geçiren Türkerler Holding yeni projeler için hazırlıklara başladı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Cementir Holding İzmir yatırımlarını sürdürüyor!

Caltagirone Grubu’na bağlı Cementir Holding, İzmir’i çok sevdi. Caltagirone Grubu’na bağlı Cementir Holding, İzmir’i çok sevdi.

Türkerler Holding'ten yıl sonu kampanyası!

Türkerler Holding yıl sonuna özel İzmir'de hayata geçirdiği Mahall İzmir projesinde ve Ankara'da hayata geçirdiği Mahall Ankaea projesinde kampanya başlattı...

Türkerler Holding, Dokuz Eylül Üniversitesi sanat galerisine sponsor oldu!

İzmir’e son yılların en büyük yatırımlarını yapan Türkerler Holding, kentin eğitim ve sanat hayatına kalıcı yatırımlarla destek olmaya devam ediyor.

safi holding İzmir Limanı Haberi

safi holding İzmir Limanı


Katı yakıt, gayrimenkul, denizcilik sektörlerindeki faaliyetlerinden sonra Derince ile limancılığa da adım atan Safi Holding, uzun vadede bu alanda küresel bir oyuncu olmayı hedefl iyor. Safiport Derince'de 350 milyon milyon dolarlık yatırımın startını veren Safi Holding, bir yandan da yurtiçinde ve yurtdışında limancılıkta yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor. 


Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi , İzmir Limanı ihalesine de girmeye hazırlandıklarını açıkladı. Limancılıkta küresel bir oyuncu olmayı hedeflediklerini anlatan Hakan Safi, "Başka limanlara da talip olacağız. 2016 yılında yapılacak İzmir Limanı ihalesine de girmeyi planlıyoruz. Küresel oyuncu olmak adına hem yurtiçinde hem yurtdışında da yatırım fırsatlarını değerlendiriyoruz. Şartlar oluşursa alırız" diye...