23 / 04 / 2024

Sakarya Bisiklet Adası ne zaman açılacak

Sakarya Bisiklet Adası ne zaman açılacak

Şehrin yeni yaşam ve spor alanı olan Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası yarın saat 16.30’da açılıyor.

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Melen Botanik Vadisi’ne bisiklet ve yürüyüş yolu yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Melen Botanik Vadisi’nde 15 kilometre uzunluğa sahip olacak bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmaların başladığını müjdeledi.

Sakarya'nın yeni projelerine Büyükşehir Meclisi onayı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada bisiklet ve yürüyüş yollarıyla sosyal yaşantıya katkı sunacaklarını söyledi.

Sapanca Bisiklet Yolu'nun ihalesi bugün!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nden Sapanca Gölü kıyılarına ulaşacak yeni yürüyüş ve bisiklet yolunun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Sakarya'ya yeni bisiklet yolu!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bisikletli ulaşımı yaygınlaştıracak yeni bir projeyi daha hayata geçireceklerini müjdeledi.

Sakarya Bisiklet Adası yarın açılıyor!

Şehrin yeni yaşam ve spor alanı olan Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası yarın saat 16.30’da açılıyor.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nda son durum!

Sakarya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesini inceledi.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı!

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu temel atma töreninde bazı açıklamalar yaptı.

Sakarya Büyükşehir'den bisiklet yolu atağı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehirdeki bisiklet yolu ağını genişletmeye dönük yeni projeler üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Sakarya'nın bisiklet yolu ağı 18 kilometreye çıkacak!

Bisiklet Yolu Projesi’nde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Kentpark – Yazlık Kavşağı arasında Çark Deresi’nin her iki tarafında yapılacak olan Bisiklet Yolu Projesi’nde 1. etap çalışmalarımızı tamamladık" dedi

Cunda Adası'na bisiklet yolu yapıldı!

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatı ile Gönül Yolu ve Alibey Adasının eski ve yeni yollarının bir tarafına gidiş dönüş olmak üzere çift şeritli bisiklet yolu yapıldı.

Sakarya bisiklet yolunda çalışmalar başladı!

Sakarya bisiklet yolunda çalışmalar başladı. Kentpark – Yazlık Kavşağı arasında derenin her iki tarafına toplamda 4 kilometre yapılacak yeni çalışma ile mevcut bisiklet yolu ağı 18 kilometreye ulaşacak.

Sakarya'ya yeni bisiklet yolu yapılacak!

Kısa süre önce kamuoyu ile paylaşılan yeni bisiklet yolları projeleri ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını duyuran Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Hazırlıklar ve ihale tamamlandı" dedi

Sakarya Bisiklet Adası ne zaman açılacak Haberi

Sakarya Bisiklet Adası ne zaman açılacak


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent’te inşa edilen şehrin yeni yaşam ve spor alanı Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası açılıyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,  tarafından müjdesi verilen ve bisiklet yarışlarına hazır hale getirilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası’nın yarın saat 16.30’da açılışının gerçekleştirileceği belirtildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, dünyaya örnek gösterilen bisiklet parkurunun yanı sıra kafeteryası, yürüyüş yolları, oturma alanları, yeşil alanlarıyla hayata geçirilen proje şehrin nefes alacağı yeni adres olarak belirtiliyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Ayçiçeği Vadisi ve Bisiket Adası’nın açılışına tüm vatandaşlar davet...