28 / 03 / 2024

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi projesi

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi projesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi’nin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Yenigün Mahallesinde inşa çalışmalarının başladığı Engelsiz Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundu.

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Talas Yolunda inşaatı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

3 ayda 40 engelsiz gündüzlü yaşam merkezi açtık!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada son 3 ayda engelliler için 40 gündüzlü yaşam merkezi açtıklarını söyledi.

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Karaman Park Sakarya'nın yeni yaşam alanı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Burdur Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Burdur Belediyesi, hayata geçirdiği engelsiz yaşam merkezini hizmete açtı.

Kastamonu Kuzeykent'e engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu’nun en büyük mahallesi olan Kuzeykent’te 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ayhan Kılıç, kısa süre önce engelsiz yaşam merkezinin yapımına başlanacağını söyledi.

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Toplumsal fayda odaklı projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimarı olan Üsküdar Belediyesi yarıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi, Bulgurlu’da hizmete açıldı. 

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi yarın açılıyor!

Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni yarın hizmete açıyor...

Kocaali'nin yeni yaşam alanı 8 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali ilçe merkezine inşa edilecek yeni yaşam alanı için 8 Kasım'da ihaleye çıkılıyor.

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Dev projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. 

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi projesi Haberi

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi projesi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi’nin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı. Programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Büyükşehir ve SASKİ Bürokratları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Engelsiz Yaşam Merkezi

Programın açılış konuşmasını yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Sosyal hizmetlerin her alanında şehrimizin dört bir köşesinde vatandaşlarımızla iç içeyiz. Engellilere yönelik ücretsiz taşıma hizmetlerimiz, medikal yardımlarımız, akülü araç yardımları, şehrimizin engellilere göre yenilenmesi,...