25 / 04 / 2024

sakarya laboratuvar binası

sakarya laboratuvar binası

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen su laboratuvarı inşaatı tamamlanmak üzere. 720 metrekare olarak inşa edilen bina yakın zamanda hizmete açılacak.

Sakarya'nın yeni laboratuvar binasının inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından inşa edilen şehrin yeni laboratuvar binasındaki çalışmaları inceledi.

Halk GYO Adapazarı Sakarya binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Adapazarı Sakarya binası için yayınlanan 2021 yıl sonu raporuna göre, gayrimenkul için takdir edilen piyasa değeri 12 milyon 550 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri 14 milyon 809 bin TL oldu. Halk GYO'nun Adapazarı Sakarya binası için KDV hariç aylık 44 bin TL kira bedeli takdir edildi.

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki inşaat laboratuvarı binasının temeli atıldı!

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kandilli Kampüsü'nde yapılacak 'İnşaat Laboratuvarı Binası'nın temel atımı dün gerçekleştirildi. İnşaatın 2021 yılının sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Sakarya Hendek itfaiye binası hizmete açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek itfaiye binasının bahar aylarında hizmete girmesi bekleniyor. 

Halk GYO Adapazarı binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO portföyünde yer alan Sakarya Adapazarı binası 2020 yıl sonu değerleme raporu KAP'ta yayınlandı. 

Sakarya'nın yeni laboratuvar inşaatında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen su laboratuvarı inşaatı tamamlanmak üzere. 720 metrekare olarak inşa edilen bina yakın zamanda hizmete açılacak.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

İstanbul'da kentsel riskler için Yapı Laboratuvar Binası kuruluyor!

İBB ile iş birliği protokolü imzalayan Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi Kampüsü'ne yapı laboratuvarı inşa edecek. Yapılacak laboratuvarda, kentleşme senaryoları göz önünde tutularak İstanbul’da gelecekte meydana çıkacak kentsel riskler değerlendirilecek.

Sakarya'daki tarihi banka binası restore edilerek müzeye dönüştürülecek!

Sakarya'da 14 Ocak 1913'te Türk İslam Bankası olarak kurulan ve daha sonra adı Türk Ticaret Bankası olarak değiştirilen kurumun tarihi binası, Adapazarı Belediyesi'nin girişimleriyle aslına uygun şekilde restore edilerek müze banka olarak faaliyet gösterecek...

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Sakarya Kocaali'ye yeni itfaiye binası inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Meclisi bugün toplanıyor. Gerçekleştirilen toplantıda 54 maddelik gündem oylanacak.

Sakarya 3. OSB itfaiye müfreze binası tamamlandı!

Sakarya'da 3. OSB bünyesinde hayata geçirilen itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlandı.

Innovia Arifiye'deki yurt binası 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi'nde hayata geçirdiği Innovia Arifiye projesindeki 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını, Ortadoğu Enerji'ye KDV hariç 111 milyon TL bedel karşılığında sattı...

sakarya laboratuvar binası Haberi

sakarya laboratuvar binası

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından inşa edilen Marmara Bölgesi’nin en kapsamlı laboratuvar binasında devam eden çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Hızırilyas Su Yönetim Merkezi’nde bin 720 metrekare olarak inşa edilen laboratuvarda su idareleri tarafından bakılması gereken yaklaşık 300 parametrenin analizleri yapılabilecek. Devam eden çalışmaların en kısa sürede bitmesi için çalışmaları yakından takip ettiğini söyleyen  Başkan Yüce, yeni laboratuvar binasının Sakarya için hayırlı olmasını diledi.

Çalışmalarımızı hassasiyetle yürütüyoruz 

Sakarya’nın suyunun kalitesi hakkında asla taviz vermediklerini vurgulayan Başkan Yüce, “Şimdiye kadar suyun yolculuğu hakkındaki takiplerimizi Karaman Atıksu Arıtma Tesisi yanında bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın istediği tüm parametrelerden yeterlilik belgesine sahip mevcut laboratuvarımızda gerçekleştiriyorduk. İnşası devam eden laboratuvarımızın yanı sıra...