20 / 04 / 2024

Sakarya Yeni Hal Kompleksi projesi

Sakarya Yeni Hal Kompleksi projesi

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

Sakarya Yeni Hal Kompleksi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Yeni Hal Kompleksi'nde incelemeler yaptı.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nde çelik montajlar başladı!

Yeni Hal Kompleksi’yle ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgedeki altyapı işlemlerimizi tamamlamıştık. Şuan yapıların kirişleri devam ediyor. Kirişlerin tamamlandığı bölümlerde ise çelik montajlara başladık. İdari bina kısmında da işlemlerimiz sürüyor” dedi.

Sakarya yeni hal kompleksinde 80 dükkan yer alacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Kirazca’da hayata geçirilen toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi inşaatını inceledi.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi için imzalar atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Hal İşletmeciliği İnşaat Tic. Anonim Şirketi işbirliği ile Arifiye ilçesi Kirazca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nin yapım protokolü imzalandı.

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Sakarya'da yeni ticaret merkezi için düğmeye basıldı!

Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehre yeni ticaret merkezinin kazandırılacağının müjdesini verdi.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Sakarya Büyükşehir'den 48.6 milyon TL'ye satılık hal tesisi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erenler ilçesinde bulunan hal tesisini 48 milyon 660 bin 446 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 17 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

Türkiye depreme hazır değil!

Sakarya Yeni Haber’in köşe yazarı Sezai Matur, bugünkü yazısında Manisa ve Ankara’da yaşanan depremlerin ardından Türkiye’deki depremlerden bahsetti.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Sakarya'nın yeni laboratuvar binasının inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından inşa edilen şehrin yeni laboratuvar binasındaki çalışmaları inceledi.

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Karaman Park Sakarya'nın yeni yaşam alanı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nceki çalışmalar tamamlandı!

Hal Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, 4 Şubat Pazartesi günü itibariyle eski halde bulunan tüm esnafların Toptan Sebze ve Meyve Hali’ne geçişlerinin tamamlanacağını belirtti.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi projesi Haberi

Sakarya Yeni Hal Kompleksi projesi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Hal Anonim Şirketi işbirliği ile Arifiye ilçesi Aşağıkirazca Mahallesi’nde inşa edilen Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi hizmet sunmaya başlıyor. Bugün Yeni Hal Kompleksi’nde esnafların hizmet sunmaya başlayacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir-Esnaf işbirliği ile bir projeyi daha sonlandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek resmi açılışının da kısa süre içerisinde yapılacağını söyledi.

Hayırlı olsun


Başkan Toçoğlu, “Arifiye Aşağıkirazca’da örnek bir çalışmaya imza attık. 96 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı tesisimizi tamamladık. Esnaflarımız 21 Ocak Pazartesi günü itibariyle hizmetlerini Yeni Hal Kompleksi’nde sürdürecek. Bölgenin en büyük hali olma özelliği taşıyan projemiz sadece şehrimize değil, bölge şehirlerin de uğrak noktası olacak. Hayırlı olsun. Rabbim esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar nasip etsin” şeklinde konuştu

Potansiyel artacak