19 / 04 / 2024

sakarya yürüyüş yolu yatırımları

sakarya yürüyüş yolu yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Melen Botanik Vadisi’nde 15 kilometre uzunluğa sahip olacak bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmaların başladığını müjdeledi.

Konut yatırımcıları rotasını Sakarya'ya çevirdi! Yabancı yatırımcılar buraya akın ediyor...

Son dönemde yaşanan göç hareketleri, konum avantajları ve gelişen altyapısıyla Sakarya, yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcıları Sakarya'ya yönelmeye başladı.

Kaliteli konut arayışındaki yatırımcıların tercihi o il oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre Türkiye’nin en çok iç göç alan 18. şehri olan Sakarya'da konut yatırımlarına talep yükseliyor. Yine verilen detaylara göre, Kaliteli konut arayışındaki yatırımcılar Sakarya'yı tercih etti.

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Melen Botanik Vadisi’ne bisiklet ve yürüyüş yolu yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Melen Botanik Vadisi’nde 15 kilometre uzunluğa sahip olacak bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmaların başladığını müjdeledi.

Hattuşa'nın binlerce yıllık kalıntıları 'seyir terası'ndan izlenecek!

Anadolu'da kurulan ilk medeniyet olan Hititler'in, Çorum'un Boğazkale ilçesindeki başkenti Hattuşa, tepenin diğer yamacındaki Budaközü Vadisi'ne kurulan yürüyüş yolu ve seyir teraslarından izlenebiliyor.

Kuyaş Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyaş Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ufuk Başer, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Ürün, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Sakarya, Yönetim kurulu üyesi Zekeriya Aslan, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Demirli, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Odabaşı oldu.

2 bin 800 yıllık Şamran Kanalı Van'ın cazibe merkezi olacak!

Van'da Urartu Krallığı döneminde yapılan ve dünya su mühendisliği harikası olan 51 kilometre uzunluğuna sahip tarihi Şamran Kanalı, "Menua Yürüyüş Yolu Projesi" kapsamında yeniden turizme kazandırılacak.

Yüksekova Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi!

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde yapımı tamamlanan Dilimli Barajı´nda sular altında kalacak olan 5 köy yolu ve Edendere karayolu için yeni yol ve Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi.

Murat Kurum: Bisiklet ve yürüyüş yolu yapma zorunluğu getiriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Stratejik planda, artık yeni planlanacak alanlarda bisiklet ve yürüyüşü yolu yapma zorunluğu getiriyoruz. Bu da şehirlerimizin daha yaşanabilir hal alması için önemli." diye açıklama yaptı. 

Sakarya'ya yeni bisiklet yolu!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bisikletli ulaşımı yaygınlaştıracak yeni bir projeyi daha hayata geçireceklerini müjdeledi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

Bisiklet ve yürüyüş yolu projelerine finansal destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bisiklet ve Yürüyüş Yolu, Çevre Dostu Sokak ve Gürültü Bariyeri Projelerine finansal destek verilecek..

Sakarya Karabürçek'e sosyal gelişim merkezi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek'e dosyal gelişim merkezi müjdesi verdi.

sakarya yürüyüş yolu yatırımları Haberi

sakarya yürüyüş yolu yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada Melen Botanik Vadisi içerisinde yer alacak 15 kilometrelik bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmaların başladığını müjdeledi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kocaali, Kaynarca ve Karasu ilçelerini kapsayan 70 kilometre uzunluğa sahip Melen Botanik Vadisi’ne kazandırılacak bisiklet ve yürüyüş yolunun hayırlı olmasını temenni eden Başkan Ekrem Yüce, çalışmaların başladığını ve hızla tamamlanacağını müjdeledi.

Çalışmalar başladı

Atıl vaziyette olan 4 bin dekarlık alan üzerinde çok özel bir çalışma yaptıklarını belirten Başkan Ekrem Yüce, “Tıbbi ve aromatik bitkilerin yer aldığı Melen Botanik Vadisi’nde dikimlerimizi yapmış, ilk hasadı gerçekleştirmiştik. Biberiye, lavanta, ıhlamur gibi çeşitli bitkilerin arasında denizin maviliği eşliğinde şimdi bisiklet ve yürüyüş imkanı sunacak yeni bir projeyi bölgeye kazandırıyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarına başladı. Hayırlı olsun” diye...