25 / 04 / 2024

salihli bedesten çarşı projesi

salihli bedesten çarşı projesi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçe ziyaretinde Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projelerini inceledi.

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Salihli'nin dev projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de inşa edilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı Projesi'nde sona yaklaşıldı. Eski Kamyon Garajının bulunduğu alanda hayata geçirilen projenin 1 ay içinde açılması planlanıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Manisa Bedesten Çarşı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçe ziyaretinde Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projelerini inceledi.

Manisa Salihli yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ağırladı. Yapılan ziyarette, Salihli’de hayata geçirilen yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Salihli Bedesten Çarşısı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Salihli'de hayata geçirilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Afyonkarahisar'da 500’e yakın binanın cephesi yenilenecek!

Afyonkarahisar Valiliği ile Afyonkarahisar Belediyesi işbirliğinde Bedesten Çarşısı’ndan Türbe Camii’ne kadar olan 500’e yakın binanın cephesi yenilenecek..

Afyonkarahisar'daki 500 binanın cephesi yenilenecek!

Afyonkarahisar Belediyesi ile Afyonkarahisar Valiliği işbirliğinde Bedesten Çarşısı’ndan Türbe Camii’ne kadar olan 500’e yakın binanın dış cephesi komple yenilenecek.

Salihli Modern Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı.

Meram Şükran Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Meram'daki Tarihi Bedesten Çarşısı’nın yanında yer alan Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde de anlaşma seviyesi yüzde 85'i geçti.

Konya Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüm hızlandı!

Konya Meram Belediyesi, Şükran Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Şükran Mahallesi’ndeki dönüşüm Tarihi Bedesten Çarşısı’yla bütünleşince Konya, büyük bir değere kavuşacak.

salihli bedesten çarşı projesi Haberi

salihli bedesten çarşı projesi


Salihli ilçesinde Eski Kamyon Garajı üzerinde çalışmaları yapılan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinin yapım imalatlarında sona gelindi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Salihli ilçe ziyaretinde, tek alanda hayata geçen ve ilçenin 3 önemli sorununu çözüme kavuşturacak olan projede incelemeler yaptı. Salihli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yüklenici firma yetkililerinden projenin son durumu hakkında bilgiler alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, projedeki çalışmaların hızlandırılması ve ileride herhangi bir sorun yaşanmaması için titizlikle projenin sürdürülmesi talimatını verdi.

“Salihli, büyükşehir havasına bürünecek”


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerinde hayata geçirilen yatırım ve projelerin Salihli Belediyesi’nin bütçesinden daha büyük yatırımlar olduğunu belirten Başkan Zeki Kayda, “Devasa projeler, Salihli’mizde hayata geçiyor. Salihli Belediyesi’nin toplam bütçesini aşan bir parayla...