26 / 04 / 2024

Samsun bina çökme

Samsun bina çökme

Samsun’da stinat duvarı çöken binanın temelinde yapılan teknik incelemelerde hasar olup olmadığı incelendi. İstinat duvarının yeniden inşa edilmesi, bina sahipleri evlerine yeniden taşınabilecek.

Samsun'da büyük panik! 6 katlı bina tahliye edildi!

Samsun'un Atakum ilçesinde dere ıslah çalışlarında bir binanın istinat duvarı çöktü. Park halindeki otomobili yamaca kaydığı olayda, 6 katlı bina tahliye edildi.

İstanbul'da kontrollü yıkıma rağmen iki günde 2 bina çöktü!

Dün Esenyurt'ta 6 katlı binanın, yıkımı sırasında çökme meydana gelirken, bugün de Kadıköy'de bir bina çöktü ve bir işçi enkaz altında kaldı... İşte detaylar...

Samsun Büyükşehir 8 taksitle bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Samsun Büyükşehir, Atakum'da bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul ve arsanın yüz ölçümü 3 bin 421 metrekare olarak açıklandı.

Malatya'da 2 katlı bina çöktü!

Malatya'da 21 kişinin bulunduğu 2 katlı bina çöktü. Çökme sonrasında 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. 

Sultangazi'deki iki bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi'de inşaat kazısı yapılan iki bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı.

Washington'da inşaat halindeki bina çöktü!

ABD Washington'da inşaat halindeki bina çöktü. Binanın çökme nedeninin henüz bilinmediği belirtildi...

Avcılar'daki riskli bina tehlike saçıyor!

Avcılar'da bulunan Dış Budak isimli bina çökme tehlikesi nedeniyle tehlike saçıyor. Mahallede bulunan vatandaşlar apartmanın yıkılma tehlikesi nedeniyle endişeli günler yaşıyor. 

Ümraniye'de 2 bina boşaltıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Ümraniye'de bulunan 3 katlı ve 5 katlı iki bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı.

Şişli'de boşaltılan bina iskele demiriyle desteklendi!

Şişli'de çökme tehlikesi bulunması nedeniyle tahliye edilen bina iskele demiri ile desteklendi. 

İstanbul'da 6 katlı bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı.

Açelya Apartmanı çevresindeki 10 bina için yıkım kararı!

Geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresi lazer tarayıcılarla izlenmişti. İzlemeler sonucunda çevrede yer alan 10 bina için yıkım kararı alındı. 

İnşaat kazısında temeli kayan apartmanda yıkım başladı!

Ankara'da, yanına yapılan inşaatın temel kazısı sırasında temelinde kayma yaşandığı tespit edilen 8 katlı Açelya Apartmanı ve etrafında bulunan 20 bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasında sonra binanın yıkımına başlandı.

Çankaya'da çökme tehlikesi olan bina makaslanarak yıkılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da temelinde boşluk olduğu için çökme tehlikesi bulunan binanın yukarıdan makaslanarak yıkılacağını dile getirdi.

Samsun bina çökme Haberi

Samsun bina çökme

Samsun’da gerçekleşen dere ıslah çalışmalarında istinat duvarı çöken binanın temelinde gerçekleşen teknik incelemlerde hasar olup olmadığı tespit edildi. Binadan taşınan vatandaşlar, istinat duvarının yeniden inşa edilmesiyle evlerine geri dönebilecek.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; olay, dün öğlen saatlerinde Atakum ilçesi Yeni Mahallede yaşandı. Afanlı Deresinde gerçekleşen ıslah çalışmasında kazı yapıldığı sırada bir binanın istinat duvarında çökme meydana geldi. Olayda park halinde bulunan bir otomobil çökmeyle birlikte yamaca kaydı. Can kaybı ve yaralananın olmadığı göçükte, 6 katlı bina tedbir amacı için tahliye edildi.

Olay sonrasında binanın temelinde hasar olup olmadığıyla ilgili teknik incelemelerde bulunuldu. Binanın temelinde hasar olup olmadığı tespit edildi. İstinat duvarı güçlendirme çalışmaları sonrasında, akrabalarında kalan vatandaşlar binalarına geri dönebilecek.

’UCUZ ATLATTIK’

Apartmanda yaşayan ve dün geceyi teyzesinde kaldığını söyleyen Doğukan...