25 / 04 / 2024

Samsun Stadı nerede

Samsun Stadı nerede

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun'da yapılan 33 bin 919 kişilik stadın çatı işi tamamlanmak üzere. İnşaatının yüzde 75'i tamamlanan stat, kadın şantiye şefi öncülüğünde şekilleniyor.

Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makineleri ev hanımlarının sağ kolu en büyük yardımcısı ve evlerin olmazsa olmazıdır. Her ev hanımı en iyisini ve az sorun çıkaran çamaşır makinesi ister. Samsun bu noktada ihtiyaca cevap vermiş gibi görünüyor.  Peki Samsung çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

10 soruda TOKİ Samsun 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Samsun 50 bin konut nerede? TOKİ Samsun 50 bin konut başvuruları ne zaman? TOKİ Samsun 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 10 soruda TOKİ Samsun 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Samsun Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Samsun'da eski 19 Mayıs Stadı'nın yerine 100 bin 865 metrekarelik alanda inşa edeceği Samsun Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nın yüzde 77'si tamamlandı!

145 milyon TL'ye mal olan Samsun 19 Mayıs Stadı'nın yüzde 77'si tamamlandı. 140 bin metrekare alanda yapılan Samsun 19 Mayıs Stadyumu 34 bin kişiyi ağırlayacak.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda son durum!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, TOKİ tarafından inşa edilen Samunsporun yeni stadıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun Stadı ne zaman açılacak?

TOKİ tarafından 4 Ağustos 2013'te temeli atılan yeni Samsun stadını yapımına devam ediyor. Yapımı tamamlanması beklenen stadın gecikme nedeni açıklandı...

Samsun'un yeni stadında sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığınca, Karadeniz Bölgesi’nde inşa edilenler arasında bulunan Samsun’daki statta sona yaklaşıldı.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda sona doğru!

Samsun'da inşası tamamlanmak üzere olan 33 bin 919 kişilik yeni stadyumda çim serme işlemine başlandı. Samsun Valisi Şahin: "2 ay sonra muhtemelen çimlerin tamamı bitmiş olacak ve saha oynanır hale gelecek" dedi.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda sona yaklaşıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Samsun'da TOKİ'ye yaptırılan 33 bin 919 kişilik yeni stada yüksekten bakıldığında çatı, denizdeki dalgaların görüntüsünü verecek.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda sona yaklaşıldı!

TOKİ tarafından 130 milyon liraya yapılan Samsun 19 Mayıs Stadı'nda sona yaklaşıldı. 33 bin 919 kişilik statta dış kaplamasının yüzde 60'ı tamamlandı.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun yüzde 77'si tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Samsun’un Tekkeköy İlçesi’nde yaptırdığı 19 Mayıs Stadı’nın inşaatında önemli ilerleme kaydedildi. 145 milyon TL'ye mal olacak 33 bin 919 seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda koltuk renkleri oylamayla belirlendi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından TOKİ'ye yaptırılan 33 bin 919 kişilik Samsunspor'un yeni stadının koltuk renkleri, taraftarların oylarıyla belirlendi.

Yeni Samsun Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun'da yapılan 33 bin 919 kişilik stadın çatı işi tamamlanmak üzere. İnşaatının yüzde 75'i tamamlanan stat, kadın şantiye şefi öncülüğünde şekilleniyor.

Samsun Stadı nerede Haberi

Samsun Stadı nerede

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun'da yapılan 33 bin 919 kişilik stadın çatı işi tamamlanmak üzere. Stat, kadın şantiye şefi öncülüğünde şekilleniyor. Samsun'un Tekkeköy ilçesine yapılan stadyumun kaba inşaatı tamamlandı, çatıda kilit geçiş sistemi çalışmaları devam ediyor. Stat inşaatına kadınlar öncülük ediyor. Stadın şantiye şefliğini Tekniker Özlem Demir, elektrik sorumluğunu ise Elektrik ve Elektronik Mühendisi Füsun Bulgar yapıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yapılan 33 bin 919 kişilik stadyumun inşaat çalışmaları hakkında bilgi veren Şantiye Şefi Özlem Demir, stadyumun yüzde 75'lik kısmının tamamlandığını ve Türkiye'de hiçbir yerde kullanılmayan çelik tonajlarını kullandıklarını söyledi. Çatı çelik imalatının bitmek üzere olduğunu ifade eden Demir, "Çatı çelik imalatımız bizim faz 1 ve faz 2 olmak üzere ikiye ayrılıyor. Faz 1 bölümünü bitirdik, faz 2...