25 / 04 / 2024

sanal ofis kiralama

sanal ofis kiralama

Yeni çalışma kültürü sanal ofisler oldu. Peki nedir bu sanal ofisler? Sanal ofis kiraları ne kadar? Sanal ofisler, iş yeri kiralaması olarak geçiyor mu? İşte detaylar...

Sanal ofis kiralarken bunlara dikkat edin!

Sanal ofis iş yaşamınızda kurtarıcı hale gelirken, kiralama yaparken dikkat edilmesi gereken konular yer alıyor. Emlak sektörünün yeni trendi sanal ofisleri kiralarken bunlara dikkat...

Hazır ofis kiralarken dikkat edilmesi gerekenler!

Türkiye’de ofis sektörü her geçen gün büyüyor. Ofis kiralarındaki artış ile birçok şirket hazır ofislere yöneldi. Endless Offices Genel Müdürü Gökmen Özdemir, hazır ofis kiralarken dikkat edilmesi gerekenler hakkında açıklamalarda bulundu.

Hazır ve sanal ofis kiralarken dikkat edilmesi gerekenler!

Sanal ofis ve hazır ofis alternatifleri gün geçtikçe artıyor. Ofis kiralamak isteyenlerin dikkat etmesi gereken birçok nokta bulunuyor. İşte hazır ve sanal ofis kiralarken dikkat edilmesi gerekenler...

Sanal ofislere ilgi giderek artıyor!

Teknoloji dünyasının sunduğu avantajlardan ofisler de payını aldı.Sayıları giderek artan sanal ofis firmaları, iş dünyasını büro, kırtasiye ve sekreterlik masraflarından kurtarıyor...

Plaza Cubes sanal ofisleri ayda 500 TL'ye kiralanıyor!

Sanal ofisler, ayda ortalama 500 TL’ye kiralanabiliyor. Hazır ofis ve sanal ofis sektörünün ilk yerel oyuncusu Plaza Cubes, 10 yıllık deneyimi ve geniş hizmet alternatifleri sayesinde müşterilerine bu tarz uygun fiyatlarla hizmet verebiliyor.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de Begüm Tuğçe Çetinsaya ve Gökhan Çetinsaya ortaklığında kuruldu.

Sanal ofisler için vergi ödenir mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde sanal ofisleri ve belediyelerin sanal ofislerin ödediği vergilerle ilgili takibini kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Belediyeler sanal ofis kiracılarının peşinde' başlıklı yazısı...

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

Tmr Communıty Ofis Kiralama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tmr Communıty Ofis Kiralama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Temur tarafından kuruldu.

Tnext Offıce Hazır Ve Sanal Ofis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnext Offıce Hazır Ve Sanal Ofis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Timuçin Eldeleklioğlu tarafından kuruldu.

Sanal ofisle ilgili akla gelen soruların cevabını Ritim Office verdi!

Sanal ofis, çağımızın çağdaş ve yaratıcı çözümlerinden biri. Ritim Office, sanal ofisle ilgili merak edilen her şeyi yanıtlıyor...

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Ofis kiralama sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Pandemi nedeniyle birçok ofis çalışanı uzaktan çalışma sistemine geçti. Bu durum ile kuşkusuz ofis kiralama sektörünü büyük ölçüde etkiledi. Peki, ilerleyen günlerde ofis kiralama sektörünü neler bekliyor?

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

En pahalı ofis kirası bu ilçede!

Cushman & Wakefield Türkiye Pazar Analizleri 2020 Yıl Sonu raporunu yayınladı. Rapora göre, 2020 son çeyrekte kiralama anlaşmaları bir önceki çeyreğe ve yıla göre düşüş eğilimine gösterirken, ofis kiraları metrekare başına 170 ile en yüksek İstanbul Levent'te gerçekleşti.

Baha Ofis Kiralama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Baha Ofis Kiralama Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyıer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzullah Haluk İskora tarafından kuruldu.

Sanal ofisler 'iş yeri kiralaması' olarak görülmüyor!

Yeni çalışma kültürü sanal ofisler oldu. Peki nedir bu sanal ofisler? Sanal ofis kiraları ne kadar? Sanal ofisler, iş yeri kiralaması olarak geçiyor mu? İşte detaylar...

sanal ofis kiralama Haberi

sanal ofis kiralama

Yeni çalışma kültürü sanal ofisler oldu. Pandeminin de etkisiyle çalışma koşulları değişti, işler artık mobil yapılır oldu ve şirketlerin işlerini yapabilmeleri için özel bir mekâna sahip olma ihtiyacı ortadan kalktı. 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde sanal ofisleri, sanal ofis kiralarını ve maliyenin iş yeri kiralama tanımını kaleme aldı.

İşte Abdullah Tolu'nun 'Maliye, sanal ofisçileri üzdü' başlıklı yazısı...

Hemen her gün gündemimize yeni kelimeler, yeni çalışma sistemleri girmeye başladı. Bu yaşadığımız modern çağın bir gereği aslında, çok da şaşırmamak lazım. Bunlardan birisi de, sanal ofisler.

Sanal ofis nedir, kullananlara ne fayda sağlıyor?

Sanal ofis, aslında yeni nesil çalışma kültürünün bir diğer adı. Son yıllarda teknolojideki hızlı değişikliklere bağlı olarak çalışma koşulları ve kültürü değişti. Yaşadığımız pandemi süreci de, bunu oldukça hızlandırdı ve...