25 / 04 / 2024

Sanal Ordu türkiye

Sanal Ordu türkiye

Sanal Ordunun gönüllü askerleri, IPhone, Laptop, gibi son teknoloji ürünlerinden oluşan mobil silahları ile Gezi parkına çıkarma yaptı. Hedef özgürlük!… Son 10 yılın ürünü olan yaşları 12-19 arasındaki sanal ordu askerlerinin idolü 1994'lü Justin Bieber

Ford Türkiye’de otomotiv sektöründe bir ilke imza atmaya hazırlanıyor

Ford Türkiye “geleceği bugünden yaşa” söylemi kapsamında otomotiv sektöründe bir ilke imza atarak, Ford Dijital Stüdyo’yu sanal evrene taşıyor. Stüdyo Ford araçların performanslarını deneyimleme imkanı da sunacak.

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

ZeroBuild Türkiye’21 formu 21 Eylül'de!

Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Türkiye’21 etkinliği 22 Eylül- 26 Eylül tarihleri arasında “Hemen Şimdi Harekete Geç!” sloganıyla gerçekleştirilecek.

ZeroBuild Türkiye 2021 için geri sayım başladı!

Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Türkiye’21 etkinliği 22 Eylül- 26 Eylül tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek.

Gayrimenkulde sanal tanıtım dönemi!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği, yabancı yatırımcıları Türkiye’ye çekmek için atağa geçti. Sektörde sanal fuarlara hız verilecek. 2020’nin sonunda ise tanıtım turları yapılacak. Ürdün, Katar, Kuveyt, Çin, Pakistan, Hindistan, İngiltere, İsveç, Norveç ve Fransa öncelikli olacak.

Şenel Yediyıldız: Şehir hastaneleri Türkiye’yi zirveye taşıdı!

Türkiye’nin sağlık sektöründe yaşadığı gelişmeler ile ilgili konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Türkiye’nin sağlık hizmetlerinde en kolay, en ucuz ve en mükemmel hizmeti veren ülke olduğunu ifade etti...

Türkiye‘nin konut yatırımında kazandıran 5 şehri!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa verilerine göre; Türkiye‘de konut fiyatlarında en fazla artış görülen iller sırasıyla Çanakkale, Kırklareli, Ordu, Sakarya ve Aydın oldu.

Bitcoin, Türkiye’de ilk defa Miavita projesinde uygulanacak!

Dünyada büyük merak uyandıran, geçmiş orta vadede keskin yükselişler yaşayan ve ilgi odağı haline gelen ‘sanal para’ Bitcoin, Türkiye’de gayrimenkul sektörüne girdi. Sanal âlemde birçok alışveriş için kullanılan Bitcoin, Türkiye’de ilk defa Miavita projesinde uygulanacak.

Kadem Bacaksız: Türkiye'de müteahhit fazlalığı var!

Ordu Müteahhitler Odası Başkanı ve Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kadem Bacaksız, Türkiye'deki müteahhit sayısının 27 Avrupa ülkesindeki müteahhit sayısından fazla olduğunu, bu durumun kalitesizliği yol açtığını belirterek sektörün disipline edilmesi gerektiğini söyledi.

1967 yılında Türkiye'nin en yüksek gökdeleninin inşasına başlanacakmış!

Türkiye'nin en yüksek gökdeleni, 108 metre uzunluğuyla Harbiye'de inşa edilecekmiş. Ordu tarafından 40 bin metrekare saha üzerinde inşa edilecek olan bina, Orduevi olarak kulanılacakmış ve 60 milyon liraya mal olacakmış.

Türkiye'nin 4. botanik parkı 116 dönüm üzerinde Ordu'da kurulacak!

Türkiye’de sadece İstanbul, Adana ve Yalova’ da bulunan botanik bahçelerinin dördüncüsü Ordu’da inşa ediliyor. 116 dönüm arazi üzerine kurulacak olan botanik bahçesinin toplam yatırım maliyeti ise 12 milyon 500 bin TL’yi buluyor.

Ordu Botanik Bahçesi'nde Türkiye'deki özel eserlerin minyatürleri sergilenecek!

Yapımı Orman ve Su İşleri Bakanlığı ' nca başlatılan, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Ordu Botanik Bahçesi içerisine kurulacak alanda, Türkiye'deki özel eserlerin minyatürleri sergilenecek...

Apple Türkiye'de ilk mağazasını internet üzerinden açtı!

Teknoloji devi Apple, uzun zamandır beklenen Türkiye mağazasını ilk olarak internette açtı. Türkiye için özel olarak hazırlanan sanal mağazada Apple'ın en son ürünleri satışa sunuluyor...

Sanal Ordu türkiye Haberi

Sanal Ordu türkiye

 Tek dünya devleti ve merkezi bir sistemle yönetme hayali ile proje geliştirenler harekete geçti… George Orwell’in 1949 yılında yazdığı 1984 isimli bir romanı vardı… Hatırlarsınız…Romanda “büyük birader” vardı… Ve bugün büyük biraderin gözü ve eli sosyal medya ile Türkiye’de meydanlarda… Bu olayın gayrimenkul sektörüne etkisi ne olur? Arap konut alıcıları ve yatırımcılar bu konudan nasıl etkilenir? Bu değerlendirmede gayrimenkul sektörüne gelmeden önce şu an yaşadığımız sosyal medya olayını analiz etmek istiyorum…

Dünyanın global finans sahipleri siyasal değil ekonomik düşünürler. Dünya tarihinde her sosyal olayın arkasında ekonomik nedenlerin olduğu görülür. İngiltere ve Fransa’nın yüz yıl savaşlarından birinci dünya savaşana kadar birçok savaşın arkasında da ekonomik nedenler vardır. Meşhur 1968 Fransız öğrenci olaylarının nedeni de Fransız devlet adamı De Gaulle ile Amerika...