29 / 03 / 2024

Sancaktepe Şehir Hastanesi ne durumda

Sancaktepe Şehir Hastanesi ne durumda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘en büyük hayalim’ dediği şehir hastanelerinin en büyüğü Sancaktepe’de kurulacak.  Sancaktepe’yi Sağlık Merkezi yapacak dev proje 4 bin 100 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek.

Çekmeköy-Sancaktepe Şehir Hastanesi Metrosu 2022'de tamamlanacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy- Sultanbeyli Metro Hattı’nın Sancaktepe Şehir Hastanesi İstasyonu şantiyesinde incelemelerde bulundu. İmamoğlu, “Çekmeköy-Sancaktepe Şehir Hastanesi İstasyonu’nu, 2022’ye yetiştirmek niyetindeyiz” dedi...

Sancaktepe Şehir Hastanesi için yeni ihale!

4 bin 300 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin uygulama projesi için Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yeniden ihaleye çıkılıyor...

Sancaktepe Şehir Hastanesi danışmanlık ihalesi bugün!

4 bin 200 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin danışmanlık ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ihalesi yine iptal edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘en büyük hayalim’ dediği şehir hastanelerinin en büyüğü Sancaktepe’de hayata geçirilecekti ancak hastanenin ihalesi iptal edildi.

Sancaktepe Şehir Hastanesi ihalesi ertelendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘en büyük hayalim’ dediği şehir hastanelerinin en büyüğü Sancaktepe’de kurulacak.  Sancaktepe’yi Sağlık Merkezi yapacak dev proje 4 bin 100 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek.

Sancaktepe Şehir Hastanesi bugün ihaleye çıkıyor!

İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik ihalesi bugün saat 15:00'da gerçekleşecek. 

Sancaktepe Şehir Hastanesi 25 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik işi için ihale 25 Eylül 2018 Salı günü gerçekleştirilecek.

Sancaktepe Şehir Hastanesi 25 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik ihalesi 3. kez ertelendi. Sancaktepe Şehir Hastanesi ihalesi 25 Eylül 2018 Salı günü gerçekleştirilecek.

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ihalesi ertelendi!

Sağlık Bakanlığı, İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Projesi'nin kamu özel işbirliği kapsamında yaptırılması için ihale açmıştı 4 Temmuz'da yapılacak olan ihale 8 Ağustos'a ertelendi.

Sancaktepe Şehir Hastanesi 4 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik işi için ihale 4 Temmuz'da yapılacak..

Sancaktepe Şehir Hastanesi için ihale süreci başlıyor!

Sağlık Bakanlığı, İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Projesi için ihale sürecine başladı. 

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin arsa sorunu çözüldü!

Sancaktepe Samandıra bölgesinde 4 bin 200 yataklı çok büyük bir şehir hastanesi inşa edeceklerini ifade edenSağlık Bakanı Akdağ, İstanbul'da Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ihalesi yakında!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal'da yaptığı konuşmasında Sancaktepelilere şehir hastanesi müjdesi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan," Samandıra'ya şehir hastanesi inşa edeceğiz. Şu anda ihalesi yapılmak üzere" dedi.

Sancaktepe Şehir Hastanesi ne durumda Haberi

Sancaktepe Şehir Hastanesi ne durumda

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel İşbirliği Daire Başkanlığı tarafından İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik ihalesi 25 Eylül'de yapılacaktı ancak ihale ileri bir tarihe ertelendi. 

Samandıra-Sarıgazi arasında yer alan 3 bin 150  dönümlük arsaya sahip askeri bölgede 4.100 yataklı olarak inşa edilecek olan Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ihalesi için yeni tarih henüz açıklanmadı.

Avrupa’nın en büyük hastanesi olacak Sancaktepe Şehir Hastanesi, 15 bin kişiye istihdam sağlayacak. Türkiye'nin en büyük hastaneleri Çapa ve Cerrahpaşa'dan da büyük olacak komplekste Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi, Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Kadın Doğum Hastanesi, Nöroloji Hastanesi, Ortopedi Hastanesi, Genel Cerrahi Hastanesi ve Onkoloji Hastanesi bölümleri bulunacak. 

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ön yeterlik...