25 / 04 / 2024

Sanica Boru Elazığspor

Sanica Boru Elazığspor

Sanica Boru Elazığspor'un iç saha maçlarını oynayacağı Atatürk Stadı'ndaki yenileme çalışmaları sürüyor...

Sadettin Saran Elazığ’a spor salonu yaptırıyor!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgede yardım çalışmaları devam ediyor. Saran Holding depremden etkilenen Elazığ’a spor salonu yaptırıyor...

Elazığ’daki konteyner kentte gençlik merkezi kurulacak!

Elazığ’da meydana gelen depremde evsiz kalan vatandaşlar için konteyner kent kuruluyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada konteyner kentin teslim edilmesinden sonra gençlik merkezi açacaklarını söyledi.

Birevim’den Elazığ’da spor kulüplerine can suyu!

Birevim, Elazığspor ile Elazığ’ın alt küme takımlarından Kovancılarspor ve Paluspor'la ana sponsorlukta anlaştı...

Elazığ Atatürk Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yıkım işlemlerini başlattı. 

Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım başladı!

Yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım çalışmalarına başlandı. Elazığspor’un ikinci yarıdaki maçlarını Elazığ dışındaki şehirlerde oynayacağı açıklandı. 

Elazığ 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu açıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından yaptırılan "15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu" hizmete açıldı. Doğukent Mahallesi'nde inşa edilen spor salonu bin kişilik kapasiteye sahip.

Elazığ 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda sona gelindi!

Elazığ Belediyesi'nin hayata geçirdiği bin kişi kapasiteli 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nun inşaatında sona gelindi.

TOKİ Elazığ Sivrice'de 100 konut yapacak!

Elazığ’ın turistik ilçesi Sivrice’de Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından kadın tutukevi, TOKİ tarafından 100 adet toplu konut, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından da kapalı spor salonu ve semt sahası yapılacak.

İzmir Bornova Stadı'nın resmi açılışı 8 Ekim'de!

Geçen hafta Göztepe ile Elazığspor arasında oynanan karşılaşma ile açılan ve büyük ilgi gören Yeni Bornova Stadı’nın resmi açılışını 8 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak.

Eskişehirspor'un yeni stadı ne zaman açılacak?

Eskişehirspor'un teknik heyeti ve futbolcuları, kentte yapımı devam eden 35 bin kişilik yeni stadı gezdi. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, "Ligin 4. haftasındaki Elazığspor maçını yeni stadımızda oynamayı planlıyoruz. " dedi.

Kolin İnşaat, Elazığspor'a sponsor oldu!

Elazığspor'da Başkan Sedat Karataş inşaat sektörünün öncü firmalarından Kolin inşaat ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Elazığ Atatürk Stadı'nda sona doğru!

Gençlik ve Spor Bakanlığından bir heyet, Elazığ Atatürk Stadı'nda incelemelerde bulundu. Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve Elazığ'ın spor taban birliklerinin de görüşleri alınarak yeni projelerin hayata geçirilmesi hususunda çalışmaların başladığı belirtildi.

Sanica Elazığ OSB'deki tesislerine yenisini ekleyecek!

Banyo, ısıtma, tesisat, altyapı, spa ve tamamlayıcı ürün gruplarıyla faaliyet gösteren Sanica Boru, altyapı ve üstyapı ürün gruplarını ürettiği Elazığ OSB'deki tesislerine yeni bir tanesini ekleyecek.

Sanica Boru Elazığspor Haberi

Sanica Boru Elazığspor


     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Sanica Boru Elazığspor'un iç sahadaki maçlarına ev sahipliği yapacak Elazığ Atatürk Stadyumu'nun Süper Lig standartlarına uygun hale getirilmesi için üç vardiya halinde 24 saat geceli ve gündüzlü çalışıldığı, stadın baştan aşağı yenileneceği kaydedildi. 

     Çalışmalar kapsamında ilk olarak geçen yıl sorunlu olan çim zeminin kaldırılarak, yüzeyinde su birikmesi ile balçık ve çamur oluşumu en asgari seviyeye indiren yeni bir çim zemin oluşturulduğu kaydedildi. Zeminin altına kış mevsiminde biriken karların erken erimesi amacıyla elektrikli ısıtma sistemi döşendiği, bunun yanı sıra ülkede yalnızca bir kaç stadyumda bulunan fıskiyeli, süre ayarlı otomatik yeni sulama sistemi yapıldığı belirtildi. 

     Açıklamada, şu bilgilere yer verildi: 

     ''Atatürk...