28 / 03 / 2024

Şanlıurfa elektrik kesintisi protestosu

Şanlıurfa elektrik kesintisi protestosu

Alınan bilgiye göre, merkeze yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan Yardımcı Mahallesi'nde, sık sık elektrik kesintisi yaşandığını öne süren bir grup, mahalle girişindeki trafo merkezi önünde toplanarak, ateş yaktı.

Şanlıurfa'da elektrik kesintisi protestosu yapıldı!

Akçakale ve de Haliliye ilçesinde elektrik kesintilerini protesto etmek isteyen gruba müdahale edildi. İstasyon Caddesi Ceylanpınar yolu kavşağında toplanan bir gurup, caddeyi trafiğe kapatmak istedi.

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa'daki inşaatlara mesafe uyarısı!

Dicle Elektrik,Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye ilçelerindeki inşaatlardaki yanlış uygulamalara dikkat çekti...

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağırım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali ile bu Santral tarafından kullanılan taşınmazları özelleştiriyor. Özelleştirme ihalesine en yüksek teklifi 247 milyon 500 bin TL ile Rönesans Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. verdi.

Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer HES özelleştiriliyor!

Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer hidroelektrik santralleri özelleştirilecek. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) ilanı Resmi Gazete'de yer aldı. İşte ihalelerin ayrıntıları...

Şanlıurfa’da altyapı çalışmaları hızlandı!

Yerel paydaşlarının yanı sıra mevcut şebeke ihtiyaçlarını dikkate alan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) Şanlıurfa İl Müdürlüğü, kentteki yatırımlarına hız verdi.

Zeynel Abidin Tamer Bilgiç Odaş Elektrik Şanlıurfa İşletme Müdrü oldu!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zeynel Abidin Tamer Bilgiç Odaş Elektrik Şanlıurfa İşletme Müdrü oldu.

Şanlıurfa’da 7 gün elektrikler kesilecek!

Şanlıurfa Valiliği, Organize Sanayi Bölgesi(OSB) ve çevresinde 7 gün boyunca günün belirli saatlerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte bölgede yapılacak çalışmanın detayları ve kesinti saatleri...

Mardin'de elektrik kesintisi protestosu yapıldı!

Elektrik kesintileri nedeniyle sulayamadıkları için tarladaki ürünlerinin kuruduğunu öne süren bir grup çiftçi, Mardin-Şanlıurfa karayolunun Üçyol mevkisinde toplandı. Barikat kurup, ateş yakan grup, daha sonra karayolunu trafiğe kapattı.

Şanlıurfa'da elektrik kesintisi protestosu!

Alınan bilgiye göre, merkeze yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan Yardımcı Mahallesi'nde, sık sık elektrik kesintisi yaşandığını öne süren bir grup, mahalle girişindeki trafo merkezi önünde toplanarak, ateş yaktı.

Mardin'de elektrik kesintisi protestosu yapıldı!

Mardin'de elektrik kesintisi protestosu yapıldı. Mardin-Şanlıurfa karayolunu kapatan gruba güvenlik güçleri müdahale etti. Güvenlik güçleri, taşlı saldırıda bulunan göstericilere biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.

DEDAŞ'tan Bayram'da elektrik kesintisi uyarısı!

Şanlıurfa’da bir otelde düzenlenen İftar yemeğinde basın mensupları ile bir araya gelen DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, bölgedeki elektrik kesintileri ve Kaçak kullanım ile ilgili gazetecilerin sorularına cevap ver

Şanlıurfa elektrik kesintisi protestosu Haberi

Şanlıurfa elektrik kesintisi protestosu


Şanlıurfa'da elektrik kesintilerini protesto eden bir gruba, jandarma ekipleri müdahale etti. Alınan bilgiye göre, merkeze yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan Yardımcı Mahallesi'nde, sık sık elektrik kesintisi yaşandığını öne süren bir grup, mahalle girişindeki trafo merkezi önünde toplanarak, ateş...