29 / 03 / 2024

Şanlıurfa Haliliye yatırımları

Şanlıurfa Haliliye yatırımları

Şanlıurfa genelinde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesinde gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimleriyle ilçeyi modern bir kimliğe büründürüyor.

Şanlıurfa Haliliye'de kaçak yapılara geçit yok!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde kaçak yapılaşmanın ve projeye aykırı ilerleyen yapıların önüne geçerek, kaçak yapılara geçit vermiyor.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ankara’da yoğun görüşmelerin ardından Devteyşti ve Süleymaniye Millet Bahçesi ile yıllardır çözüm bekleyen Yeşildirek Mahallesi kentsel dönüşüm projelerine başlayacaklarının müjdesini verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Çinli yatırımcılar için hazır!

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa Haliliye'ye kadın yaşam merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kadınların sosyal hayata katılımlarını, çocukları ile aynı mekanda eğitim almalarını sağlayacak olan Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezi ile Yaşlı Bakımevi inşaatında incelemeler yaptı.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Suriyeli işadamlarından Şanlıurfa'ya 40 milyon dolarlık yatırım!

Suriyeli işadamları, Şanlıurfa´da yatırım atağına geçti. Bölgede 40 milyon dolara 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi kuruldu.

Şanlıurfa Haliliye'de yollara beton parke döşeniyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Merkez ve kırsalda çalışmalar yapan belediye Karşıyaka Mahallesinde de kilitli beton parke döşeme çalışmaları yürütüyor.

Şanlıurfa, dev holdinglerin yatırım radarına girdi!

Şanlıurfa, ‘Cazibe Merkezleri Programı' kapsamında 1 ay içinde 110 yatırım başvuru aldı. Zorlu Holding, Esas Holding, Emine Sabancı Kamışlı ve Nobel İlaç'ın arasında bulunduğu dev holdingler Şanlıurfa'da yatırıma hazırlanıyor.

Şanlıurfa Haliliye'de 40 yıllık yol sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Yıldız Mahallesinin yol sorununu çözdü. 40 yıldır yol ihtiyacı giderilmeyen Yıldız Mahallesi'nin yolları yenilendi.

Şanlıurfa'da yatırımlar hız kesmiyor!

Yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük 7'nci ili olan Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarına devam ediyor

Şanlıurfa Haliliye yatırımları Haberi

Şanlıurfa Haliliye yatırımları


Sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçeye yeni bir kimlik kazandırmayı hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa trafiğinin kalbinin attığı Haliliye'de bir yandan köprülü kavşaklar, çelik köprüler yeni bulvarlar yaparken bir yandan da Şanlıurfalıların yeşille bütünleşeceği GAP Vadisi, Selahaddin-i Eyyub-i projesini bu ilçede hayata geçiriyor


Dev projeleri bir bir ilçeye kazandıran Büyükşehir Belediyesi, yapmış olduğu yenilikçi yaklaşımlarıyla gençlere yönelik hazırladığı SUKAY projesini Şanlıurfalılara kazandırdı.


Büyükşehir Belediyesi, bölgede yıllardır yaşanan trafik soruna kalıcı çözümler üretmek ve yeni bulvarlar ile bağlantı yolları açmak için Süleymaniye mahallesinde istimlak çalışmalarını sürdüren ekipler, bu kapsamda 452 bin metrekare sıcak asfalt serimi ile 87 bin metrekare kilitli parke döşedi.


Yenilikçi yaklaşımlarıyla Şanlıurfa'nın ilk prestijli caddesini Haliliye Emniyet Caddesine yapan Büyükşehir Belediyesi, bu modeli Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde yapmaya başladı.


HALİLİYE'NİN ALT YAPISI YENİLENİYOR


İlçeye kalıcı...