23 / 04 / 2024

Şanlıurfa modern aktarma istasyonları

Şanlıurfa modern aktarma istasyonları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, günülük ortalama 180 Bin yolcunun taşındığı Şanlıurfa'da vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek adına tam kapasiteli 2 yeni toplu taşıma aktarım merkezi yapıyor.

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

Şanlıurfa Harran imar onayı bekliyor!

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinin imar planı Anıtlar Kurulu onayını bekliyor. Bölgede TOKİ projeleri be modern konutlar için yer açılmış olacak.

Şanlıurfa Akçakale Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Akçakale´de hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Birecik´te hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentteki ilçelerde başlattığı eşit hizmet atağını Ceylanpınar'da devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 'Her İlçeye Modern Semt Pazarı' projesi kapsamında Eyyübiye'nin Yenice Mahallesinde kapalı semt pazarı inşa ediliyor.

Şanlıurfa Halfeti Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Halfeti'ye yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa'nın her ilçesine semt pazarı geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin "Her ilçeye modern semt pazarı" hedefiyle yaptığı çalışmalarda büyük mesafe alındı.

Şanlıurfa Ceylanpınar yatırıma doymuyor!

Ceylanpınar'da Prestij Caddesi, modern semt pazarı, spor sahası, yeşil alan çalışmaları ve alt yapı anlamında revizyonları ile İlçeye yenilikçi çalışmalar başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İlçenin yaşam standartlarını yükseltiyor.

Şanlıurfa Halfeti'ye yüzen köprü geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti’nin doğal güzelliklerini ve eşsiz kültürel yapısını daha da ön plana çıkaracak çalışmalara imza atarak Halfeti'ye modern marina, yüzen köprü ve yeni otopark kazandırıyor.

Şanlıurfa Karaköprü, büyükşehir ile değişiyor!

Şanlıurfa genelinde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü ilçesinde gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimleriyle ilçeyi modern bir kimliğe büründürüyor.

Şanlıurfa Haliliye'nin çehresi yatırımlarda değişiyor!

Şanlıurfa genelinde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesinde gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimleriyle ilçeyi modern bir kimliğe büründürüyor.

Şanlıurfa Eyyübiye büyükşehirle modernleşiyor!

Şanlıurfa genelinde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesinde gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimleriyle ilçeyi modern bir kimliğe büründürüyor.

Şanlıurfa modern aktarma istasyonları Haberi

Şanlıurfa modern aktarma istasyonları


Toplu taşıma'da Türkiye'ye emsal niteliğinde uygulamarıyla bir çok ödüle layık görülen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yoğun yerlerinde modern ve son donatıların mevcut olduğu aktarım merkezlerinin yapımında sona geldi.


Konforlu ve hava şartlarına uygun olarak düzenlenecek olan Emirgan ve Abide Yolcu Aktarma Merkezileri ile birlikte kente estetik bir görünüm kazandırılacak.


Modern bir görünüm ile son donatıların mevcut olacağı aktarım merkezlerinde; hava şartlarına uygun bekleme alanları,  Urfakart Dolum Merkezi, Mescit, bay ve bayan lavaboları yer alacak.


Öte yandan Havaalanına yolcu taşımacığı yapacak olan toplu taşıma araçları Abide Yolcu Aktarma Merkezinde hizmet veremeye başlayarak vatandaşlara daha güvenli ve rahat bir taşımacılık imkanı sunacak.




Şanlıurfa Büyükşehir...