17 / 04 / 2024

Sarıgöl Gençlik Merkezi son durum

Sarıgöl Gençlik Merkezi son durum

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl ilçesinde inşaatına başladığı Gençlik Merkezinde çalışmalar artık tamamlanıyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona geldi

Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi şekilleniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöllü gençler için hazırlanan Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinde Alaşehir Caddesi düzenlemesi, Gençlik Merkezi inşaatı ve Çanakçı Mahallesi asfaltlaması çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

İBB’nin Bahçelievler'deki gençlik merkezi Diyanet Vakfı'na devredildi!

İstabbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler'de yaptırdığı gençlik merkezi binası Diyanet Vakfı'na devredildi. Binanın açılışı İstanbul seçiminden 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. 

Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi'nin açılışına katıldı.

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi açıldı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi İsafakılı köyünde bulunan gençlik merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Kütahya Diyanet Gençlik Merkezi açıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Müftülüğüne bağlı Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir'den yeni gençlik merkezi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Görükle Gençlik Merkezi, törenle hizmete açıldı. 

Bilecik Gençlik Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede devam eden vizyon projeleri kapsamında Gençlik Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi.

Sarıgöl Gençlik Merkezi son durum Haberi

Sarıgöl Gençlik Merkezi son durum

Sarıgöllü gençlerin kültürel ve sosyal anlamda daha kaliteli vakit geçirebilecekleri Sarıgöl Gençlik Merkezi projesinde son çalışmalara geçildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sarıgöllü gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Gençlik Merkezi projesinin yapımında artık son aşamaya gelindiğini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu konuyla ilgili olarak, “Sarıgöl Gençlik Merkezi ilçe gençleri için dolu dolu vakit geçirebilecekleri bir mekan olacak. 3 bin 569 metrekarelik alanda bulunan Gençlik Merkezi’nde 150 kişilik konferans salonu, fitness salonu, müzik stüdyosu, kütüphane, kafeterya, derslikler, el sanatları, dans atölyeleri ve sergi holü yer alacak” diye konuştu.

Gençlere Kültürel ve Sosyal Anlamda En Büyük Destek

Sarıgöl Gençlik Merkezinin ilçe gençlerinin kültürel ve sosyal anlamda en iyi şekilde vakitlerini geçirebilecekleri bir merkez olacağını...