20 / 04 / 2024

Sarıyer Yeniköyde yalı yangını

Sarıyer Yeniköyde yalı yangını

Sarıyer Yeniköy Keresteci Zühtü Sokak'ta bulunan tadilat halindeki 3 katlı yalıda saat 18.30'da yangın çıktı. Yalıyı saran alevler itfaiyenin yaklaşık yarım saat süren çalışması sonucu söndürüldü...

Sarıyer'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Yeniköy'de yer alan gayrimenkulü 22 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Sarıyer Yeniköy'de 20.6 milyon TL'ye satılık apartman!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Yeniköy'de bulunan apartman dairesini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 20 milyon 650 bin TL olarak belirlendi.

Sarıyer'de yıkılma kararı alınan okul ile ilgili açıklama!

İstanbul Valiliği İstanbul Birimi Direktör Yardımcısı Yalçın Kaya ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, riskli bulunup tahliye edilen okulla ilgili, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü basın açıklaması yaptı.

Sarıyer'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yeniköy mahallesinde yer alan gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 15 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Sarıyer Yeniköy'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yeniköy Mahallesi'nde yer alan bahçeli kargir ev vasıflı gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Sarıyer'de 8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yeniköy Mahallesi'nde yer alan bina vasıflı gayrimenkul 8 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıyer'de 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yeniköy Mahallesi'nde yer alan apartman nitelikli gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıyer'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Sarıyer'de Yeniköy Mahallesi'nde yer alan kargir dükkanlı ahşap ev icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu taşınmaz için ihale bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Sarıyer Poligon ve Yeniköy'e yeni park!

Sarıyer Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü baştan aşağı yenilenen Poligon ve Yeniköy mahallelerindeki parkları törenle hizmete açtı.

Güntekin Köksal'ın Sarıyer'deki yalısında restorasyon başladı!

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal,Sarıyer'de Fuat Paşa Oteli'nin hemen yanında yer alan, altı dükkan üstü ise konaklama için yapılan yalısında restorasyonun başladığını belirtti.

Beliz Sarıyer evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı!

Tasarımcı Derin Sarıyer'in eşi, iç mimar Beliz Sarıyer ailesine ait Bodrum-Yalıkavak'taki evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı. Beliz Sarıyer ''Annem İge Köprülü'ye ait olan bu evi yaz-kış kullanıyoruz'' dedi.

Sarıyer'de icradan 9.5 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Yeniköy'de bulunan 5 katlı villayı satışa çıkardı. Söz konusu villanın toplam satış bedeli 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Nihat Zeybekci Sarıyer'de 11 milyon TL'ye yalı aldı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul Sarıyer’de 4 milyon dolara 5 katlı yalı satın aldı. Zeybekçi, yalıya yüzde 49.5 oranında büyük hissedarı olduğu Aktur Araç Muayene İstasyonları A.Ş aracılığıyla sahip oldu.

Sarıyer Yeniköyde yalı yangını Haberi

Sarıyer Yeniköyde yalı yangını

Sarıyer'de tadilat halindeki bir yalıda yangın çıktı.Yalıyı saran alevler itfaiyenin yaklaşık yarım saat süren çalışması sonucu söndürüldü.


Sarıyer Yeniköy Keresteci Zühtü Sokak'ta bulunan tadilat halindeki 3 katlı yalıda saat 18.30'da yangın çıktı.


İşçiler alevleri fark ederek hemen dışarı çıktı. Yalıda tadilat için kullanılan sanayi tipi tüpler de çevredekilerin yardımıyla dışarı çıkarıldı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, alev alev yanan yalıdaki yangına müdahale etti.


Yaklaşık yarım saat süren müdahalenin ardından yangın söndürüldü. Yangının çıkış nedeni henüz tespit edilemedi. 


Akşam...